You are here:

BREAKING | Surpriză totală! Transfer la FCSB. Gigi Becali l-a convins să semneze, deşi era la un pas de CFR Cluj

BREAKING | Surpriză totală! Transfer la FCSB. Gigi Becali l-a convins să semneze, deşi era la un pas de CFR Clujgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali continuă să aducă întăriri la FCSB, chiar înaintea de debutul în noua ediţie de Superliga.

FCSB are un debut excelent de sezon. Roş-albaştrii au câştigat Supercupa României după o victorie categorică în faţa Corvinului şi vor juca în turul doi al UEFA Champions League, acolo unde o vor întâlni pe Maccabi Tel Aviv.

Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu, noile transferuri de la FCSB, au avut prestaţii convingătoare, însă Gigi Becali nu s-a oprit aici şi pregăteşte o nouă mutare importantă.

ULTIMA ORĂ | Transfer de TOP la FCSB. Gigi Becali a bătut palma cu Adrian Mititelu

Din informaţiile Fanatik, William Baeten va deveni noul jucător al FCSB. Sursa citată susţine că Gigi Becali a bătut palma cu Adrian Mititelu, finanţatorul lui FCU Craiova 1948, iar oltenii vor încasa 300.000 de euro în schimbul extremei belgiene.

De asemenea, Adrian Mititelu va păstra un procent de 50% dintr-un viitor transfer al lui Baeten.

În urmă cu câteva săptămâni, Mititelu anunţase că William Baeten şi Juan Bauza vor fi împrumutaţi la CFR Cluj pentru un sezon, însă mutarea a picat.

Ieri, FCU Craiova 1948 a anunţat pe pagina oficială că ”Pepe” Bauza a semnat cu o echipă din Emiratele Arabe Unite.

Willy Baeten joacă la FCU Craiova 1948 din 2020 şi a contribuit decisiv la revenirea oltenilor în prima ligă. În 128 de meciuri în tricoul alb-albastru a marcat 20 de goluri şi a livrat 15 pase decisive.

  • Baeten este evaluat de Transfermarkt la 550.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligafcsbfcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare