Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferat la Newcastle şi Napoli, agentul lui Radu Drăguşin a făcut anunţul: ”E normal să fie aşa!”

BREAKING | Transferat la Newcastle şi Napoli, agentul lui Radu Drăguşin a făcut anunţul: ”E normal să fie aşa!”
Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) rămâne unul dintre cei mai interesanţi tineri jucători din Europa. Cluburi importante stau cu ochii şi sunt gata să-l transfere în următoarele ”ferestre” de transferuri.

Recent, au apărut informaţii în spaţiul online care anunţau o primă ofertă oficială de la Newcastle United pentru Radu Drăguşin, în valoare de 30.000.000 de euro. 

De asemenea, italienii au anunţat că Radu Drăguşin ar fi foarte încântat să joace pentru Napoli încă din această iarnă, fiind pe placul ”boss-ului” napoletan Aurelio De Laurentiis.

Radu Drăguşin, în stand-by!

În vâltoarea de informaţii, agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, neagă orice ofertă venită pe adresa jucătorului său.

În acelaşi timp, impresarul confirmă că există un interes considerabil pentru fundaşul român, chiar şi discuţii interesante, însă nicio ofertă clară.

Florin Manea susţine că, dacă ar fi existat vreo ofertă scrisă pentru Radu Drăguşin, ar fi fost şi el anunţat de către italieni.

Internaţionalul român se amuză pe seama zvonurile şi priveşte viitorul cu mai multă seriozitate şi responsabilitate. 

Este visul fiecărui agent să aibă un jucător aşa curtat, aşa bun şi serios, cum este Radu. Referitor la oferta de la Newcastle, nu ştiu nimic. Nu există aşa ceva. Nu. Mă gândesc că dacă o trimiteau la Genoa, m-ar fi sunat cei de la Genoa.

Se speculează mult pentru că este normal. Este un jucător dorit, care joacă bine meci de meci. Chiar râdeam cu el: ”Ne transferă, ăştia, în fiecare zi la altă echipă”. Dar nu este nimic adevărat nici cu Napoli. L-am întrebat: ”Bă, când ai semnat cu Napoli?”. Şi mi-a zis: ”Sunt somnambul, am plecat în somn. Nu mai ţin minute”.

Sunt şi au fost discuţii cu cluburi importante, dar nu există nicio ofertă oficială. Am rămas şi eu surprins când am auzit. În plus, directorul sportiv de la Newcastle este directorul care era la West Brom când l-am transferat pe Gabi Tamaş acolo. Îţi dai seama că m-ar fi sunat. Ar fi fost primul pe care l-ar fi anunţat”, a declarat Florin Manea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: radu dragusingenoanewcastlenapoli 

viewscnt
Articole similare