Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferul lui Tudor Băluţă la Rapid, în pericol! Detaliul care poate face diferenţa

BREAKING | Transferul lui Tudor Băluţă la Rapid, în pericol! Detaliul care poate face diferenţa

Fotbal

Comentarii

Rapid a terminat prima parte a sezonului pe locul 4, la 11 puncte în spatele liderului FCSB, însă mai are nouă etape din sezonul regulat la dispoziţie pentru a reduce ecartul de roş-albaştri, înainte de intrarea în play-off.

Aşadar, dacă diferenţa de puncte va fi una mai mică la finalul sezonului regulat, ajutaţi şi de înjumătăţirea punctelor în play-off, rapidiştii pot spera din nou chiar şi la titlu. 

Se ştie că în play-off începe un alt campionat. Sunt 10 meciuri ”pe viaţă şi pe moarte”, în care toată lumea are şansa sa la trofeu.

Rapid îl vrea pe Tudor Băluţă

Primele trei transferuri din această iarnă au sosit la Rapid: Ermal Krasniqi (1.000.000 de euro), Borisav Burmaz (400.000 de euro) şi Florent Hasani (300.000 de euro).

Acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, nu are de gând să se oprească aici. Mai vrea câţiva jucători, iar în fruntea listei se află mijlocaşul celor de la Farul Constanţa, Tudor Băluţă (24 de ani).

  • 2.600.000 de euro este cota de piaţă a lui Tudor Băluţă, conform transfermarkt.de.

Cu toate acestea, conform surselor Orange Sport, Rapid nu a făcut nicio ofertă oficială către Farul Constanţa, pentru Tudor Băluţă, iar acest lucru le poate crea o problemă. Au existat câteva discuţii, însă doar atât. Prea puţin pentru a vorbi de certitudini.

Contractul lui Tudor Băluţă cu Farul expiră în vara lui 2024, iar de la 1 ianuarie 2024 poate negocia nestingherit cu orice club doreşte.

Aşadar, există posibilitatea ca Tudor Băluţă să primească oferte mult mai interesante din punct de vedere financiar - poate chiar din zona Golfului - cu o primă de instalare şi un salariu pe care Rapid n-ar putea să le plătească vreodată.

Bineînţeles, din ecuaţie nu poate fi exclus Gică Hagi. ”Regele” şi-ar dori ca Tudor Băluţă să-i aducă nişte bani în această iarnă, chiar dacă suma nu se poate ridica, de exemplu, la cota de pe transfermarkt.de.

Poate era mai sigur pentru Rapid să-ţi asigure serviciile lui Tudor Băluţă înainte de 1 ianuarie 2024, pentru ca jucătorul să mai fie tentat de alte eventuale propuneri.

  • 12 meciuri a adunat Tudor Băluţă în echipamentul echipei naţionale a României.

Afla mai multe despre: tudor balutadan sucugica hagi 

viewscnt
Articole similare