Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un fotbalist român, pe lista Barcelonei. ”Îl urmăreşte în continuare”

BREAKING | Un fotbalist român, pe lista Barcelonei. ”Îl urmăreşte în continuare”

Fotbal

Comentarii

Barcelona monitorizează cu atenţie evoluţiile unui fotbalist român!

Anunţul a fost făcut de către avocatul sportiv Cristian Cernodolea, cel care se implică foarte activ în transferurile fotbaliştilor români prin natura meseriei sale.

Adrian Mazilu, în atenţia Barcelonei

Acesta a recunoscut că fotbalistul celor de la Farul Constanţa, Adrian Mazilu (17 ani), se află în atenţia Barcelonei, chiar dacă s-a transferat la Brighton, unde va ajunge din iarnă.

De asemenea, şi alte cluburi din Premier League s-au interesat de situaţia fotbalistului român, dar fără a înainta oferte concrete.

Au fost discuţii cu cluburi şi mai mari decât Brighton, cel puţin din punct de vedere al tradiţiei şi al magnitudinii, tot din Premier League.

Şi a fost inclusiv o discuţie, nu una care să ajungă în stadiul concret al unei oferte, dar a fost o discuţie inclusiv cu unul din cei doi granzi din Spania.

(n.r. – Real Madrid sau Barcelona?) Da. Ce pot să vă spun e că unul dintre aceste două cluburi avea deja un raport creat despre Adi Mazilu.

Era o decizie de ‘to follow’, de a îl urmări în continuare. Nu a fost o decizie de bani, de cumpărare sau să facă o ofertă de achiziţionare”, a declarat Cristian Cernodolea, conform fanatik.ro.

Sursa citată a aflat că formaţia care îl monitorizează pe Adrian Mazilu ar fi FC Barcelona, club aflat într-o reorganizare totală, din cauza problemelor financiare foarte mari.

  • Adrian Mazilu s-a transferat la Brighton în schimbul a 3.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: cristian cernodoleaadrian mazilu 

viewscnt
Articole similare