Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un nou transfer la FCSB. Becali şi-a luat fotbalist cu meciuri în naţională pentru a-i face lot de titlu lui Charalambous

BREAKING | Un nou transfer la FCSB. Becali şi-a luat fotbalist cu meciuri în naţională pentru a-i face lot de titlu lui Charalambousgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB este lider autoritar în Superligă, iar Gigi Becali este dispus să investească serios şi-n pauza de iarnă pentru a-i întări lotul lui Elias Charalambous.

Astfel, aşa cum a şi declarat în nenumărate rânduri, latifundiarul din Pipera l-a trimis în Africa de Sud pe impresarul Florin Vulturar pentru a-i găsi jucători, după ce Siyabonga Ngezana a impresionat în tricoul FCSB-ului.

Conform sport.ro, Florin Vulturar l-a recomandat pe Njabulo Ngcobo, care evoluează pe poziţia de fundaş central. De altfel, Gigi Becali a şi recunoscut că a făcut o ofertă pentru un fotbalist din Africa de Sud.

”Unul din Africa e ca şi luat. Nu pot să-ţi spun. Dacă vi-l spun, e posibil să faceţi nişte investigaţii în trecut. Nu, tată, păi de ce să vă spun.

Nu e român, este de culoare. E de culoare şi este şi creştin. Nu vreau să-ţi spun eu, dar nu e atacant, o să vedeţi, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut şi se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun. Vreau să avem două echipe pentru că jucăm şi Cupa României anul acesta”, a spus Gigi Becali.

Njabulo Ngcobo are 29 de ani şi a bifat deja un gol în cele şapte meciuri jucate pentru naţionala Africii de Sud. La fel ca Ngezana, Ngcobo evoluează la Kaizer Chiefs.

Evaluat la suma de 500 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, fundaşul central de 29 de ani mai are contract doar până în iunie 2024 cu Kaizer Chiefs.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare