Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilia, două lovituri dure în aceeaşi zi! Neymar, scos cu targa de pe teren în meciul cu Uruguay | VIDEO

Brazilia, două lovituri dure în aceeaşi zi! Neymar, scos cu targa de pe teren în meciul cu Uruguay | VIDEO
Comentarii

Naţionala Braziliei a suferit un eşec usturător în deplasarea cu Uruguay, scor 2-0, dar asta nu a fost singura lovitură primită de Selecao.

Fotbalistul celor de la Al-Hilal, Neymar (31 de ani), a suferit o accidentare în urma unui contact cu jucătorul uruguayan, Nicolas de la Cruz.

Superstarul brazilian a acuzat dureri la piciorul stâng, a izbucnit în plâns iar apoi a fost transportat în afara terenului, cu targa.

Înca nu este certă perioadă pe care Neymar o va petrece în afara gazonului, imaginile cu accidentarea sa nu inspiră încredere fanilor săi.

Accidentarea a avut loc în minutul 45+1, la scorul de 1-0 în favoarea gazdelor din Uruguay.

Dezastrul nu s-a terminat cu accidentarea golgheterului all-time al brazilienilor, Darwin Nunez a dublat avantajul naţionalei din Uruguay.

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0, iar cele două echipe sunt la egalitate de puncte, cu câte şapte fiecare.

"Dacă a fost nevoit să părăsească terenul aşa, trebuie să fie ceva grav. Sper că nu este grav", a declarat căpitanul brazilian Casemiro.

"Pentru el, e vorba de accidentări, accidentări, accidentări... Şi imediat ce începe să-şi recapete ritmul, se accidentează din nou", a adăugat mijlocaşul de la Manchester United.

 

 

Neymar s-a alăturat clubului saudit Al-Hilal în august, după şase sezoane la Paris SG, perioadă marcată de o serie de probleme fizice.

Lider în grupa de calificare pentru Campionatul Mondial din 2026 este Argentina, care a învins în această etapa naţionala din Peru, cu scorul de 2-0, graţie unei "duble" reuşite de Lionel Messi.

 

Afla mai multe despre: neymarbraziliauruguayargentina 

viewscnt
Articole similare