Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, neînvins cu naţionala Argentinei de aproape un an. Ce a reuşit decarul în meciul cu Peru

Lionel Messi, neînvins cu naţionala Argentinei de aproape un an. Ce a reuşit decarul în meciul cu Peru
Comentarii

Lionel Messi, decarul naţionalei Argentinei, îşi continuă parcursul perfect în preliminariile pentru CM 2026, după o victorie cu Peru, scor 2-0.

Jucătorul celor de la Inter Miami a fost decisiv în ultima partidă a campioanei mondiale, din preliminariile pentru CM 2026.

Messi a reuşit dubla în partida din deplasare cu Peru, iar Argentina rămâne neînvinsă de la eşecul suferit în grupele mondialului din Qatar, cu Arabia Saudită.

11 luni au trecut de la acel eşec surprinzător venit după un meci strâns între cele două echipe.

Argentina, 11 luni fără eşec

De atunci, naţionala antrenată de Lionel Scaloni nu a mai păşit greşit, a ajuns la 10 victorii în meciuri oficiale la rând.

Argentina se află pe primul loc în grupa pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2026, cu 12 puncte din 12 posibile.

Uruguay şi Brazilia completează podiumul, cu câte şapte puncte fiecare, după patru meciuri disputate.

Luna noiembrie se anunţă o lună dificilă pentru naţionala Argentinei. Uruguay şi Brazilia, contracandidatele campioanei mondiale la primul loc în grupă sunt adversarii în următoarea "dublă".

Decizia lui Messi după eliminarea din play-off-ul MLS cu Inter Miami

Numele căpitanului echipei Inter Miami, în vârstă de 36 de ani, a fost asociat cu o revenire la Barcelona şi cu un transfer în Saudi Pro League.

Inter Miami a ieşit din cursa pentru play-off după înfrângerea de sâmbătă cu 1-0 în faţa celor de la FC Cincinnati, iar sezonul lor se încheie pe 21 octombrie.

După încheierea sezonului regulat din MLS, Argentina are meciuri de calificare la Cupa Mondială împotriva Uruguayului şi Braziliei pe 17 şi 22 noiembrie, iar Messi este aşteptat apoi să îşi ia o lună de vacanţă.

"Messi va avea în jur de o lună de vacanţă, ca şi alţi fotbalişti. Aşa că uitaţi de orice mutare în Arabia Saudită sau altele similare", a afirmat jurnalistul spaniol, Guillem Balague.

El se va întoarce apoi pentru pre-sezon la Miami, noul sezon din MLS urmând să înceapă în februarie.

Afla mai multe despre: argentinalionel messicm 2026 

viewscnt
Articole similare