Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Britanicii nu-l mai suportă pe Mourinho. Cum a ajuns Alibec în gura jurnaliştilor din cauza portughezului

Britanicii nu-l mai suportă pe Mourinho. Cum a ajuns Alibec în gura jurnaliştilor din cauza portughezului

FCSB

Comentarii

Jose Mourinho a cucerit Liga Campionilor cu Inter, în 2010, însă, presa internaţională îl contestă şi acum pe managerul portughez pentru câteva transferuri făcute atunci al gruparea milaneză.

Ca şi demis de la Manchester United, Jose Mourinho primeşte critici din toate părţile. Inclusiv jurnaliştii de la givemesport.com l-au acuzat pe portughez pentru o serie de transferuri eşuate în perioada petrecută la Inter. Printre aceste mutări dezamăgitoare, se regăseşte şi Denis Alibec. 

“Nu a fost cea mai inteligentă mutare a lui Mourinho. Internaţionalul român a jucat doar două meciuri pentru club şi, până la urmă, s-a întors în ţara sa, la Astra Giurgiu. Atacantul a strâns de atunci nouă selecţii la echipa naţională“ , notează sursa citată.

Alibec a fost sub contract cu Inter din 2009 până în 2014, însă, a prins pentru nerazzurri doar două meciuri oficiale. În tot acest timp, atacantul a fost împrumutat la Mechelen, la Viitorul şi la Bologna.

Însă, pe lângă aducerea lui Alibec, în 2009, Mourinho a reuşit şi alte transferuri extrem de importante. Sneijder, Lucio, Eto'o, Pandev şi Motta s-au adaptat fără probleme la Milano şi au cucerit cu Inter Liga Campionilor în 2010.

Afla mai multe despre: alibecastragiurgiuintermourinho 

viewscnt
Articole similare