Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu, probleme tot mai mari cu greutatea. Cum a fost surprins la amicalul cu Dinamo | VIDEO EXCLUSIV

Budescu, probleme tot mai mari cu greutatea. Cum a fost surprins la amicalul cu Dinamo | VIDEO EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Constantin Budescu are în continuare mari probleme cu greutatea.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Constantin Budescu a surprins cu fizicul său în momentul în care şi-a dat jos tricoul, la meciul cu Universitatea Craiova.

Situaţia nu s-a schimbat deloc între timp, ba dimpotriva. Fostul internaţional român se confruntă cu mari probleme cu greutatea.

Constantin Budescu are probleme tot mai mari cu greutatea

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a jucat în amicalul dintre Dinamo şi Petrolul Ploieşti, scor 1-1, care s-a disputat fără spectatori, în cantonamentul ”roş-albilor”.

Constantin Budescu a ieşit din nou în evidenţă prin deja celebra ”burtică” şi talentatul mijlocaş pare tot mai mult rupt din meciurile de old boys.

În ciuda luptei permanente pe care o are cu kilogramele, Constantin Budescu rămâne totuşi unul dintre cei mai buni jucători de la Petrolul.

Mijlocaşul de 34 de ani a centrat perfect, din corner, la golul echipei sale, marcat de Jefferson, în minutul 54. Scorul fusese deschis de Dinamo, prin Alin Şerban, în minutul 31.

Ca un fapt divers, meciul s-a jucat în prima repriză cu mingile lui Dinamo, în timp ce în repriza secundă au fost folosite mingile pe care Petrolul le utilizează în Liga 1.

Bogdan Cosmescu, despre fizicul lui Budescu: ”Nu vreau să-l jignesc, dar se pune în pericol”

În urmă cu trei săptămâni, după ce a văzut imaginile cu Budescu în timpul partidei cu Universitatea Craiova, Bogdan Cosmescu a atras atenţia că mijlocaşul şi-ar putea pune sănătatea în pericol din cauza kilogramelor în plus.

”Nu vreau să-l jignesc, dar, în mod normal, lui Budescu n-ar trebui să i se mai permită să joace fotbal pentru sănătatea lui. E treaba lui, dar se pune în pericol.

La box există o comisie care nu îţi dă voie. Cum crezi că şi-a rupt tendonul la Voluntari? Pentru că era greu. Te pui în pericol singur.

Markovic duce kilogramele în plus pentru că are 20 şi ceva de ani, dar Budescu are 35”, a spus comentatorul Orange Sport.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare