adplus-dvertising
You are here:

Budescu, replică acidă pentru Gigi Becali după ce a fost întrebat dacă are voie să dea ”exterioare” la Voluntari: ”Şi unde nu m-au lăsat, tot am dat”

Budescu, replică acidă pentru Gigi Becali după ce a fost întrebat dacă are voie să dea ”exterioare” la Voluntari: ”Şi unde nu m-au lăsat, tot am dat”

FC Voluntari

Comentarii

Ajuns de scurt timp la Voluntari după despărţirea de FCSB, Constantin Budescu i-a oferit o replică acidă lui Gigi Becali.

Constantin Budescu a revenit la FCSB în septembrie 2021, la trei ani după ce părăsise formaţia roş-albastră pentru Al-Shabab.

”Tricolorul” a fost adus la instsitenţele lui Gigi Becali, în ciuda faptului că Edi Iordănescu i-a transmis că acesta nu se poate integra în sistemul 4-3-3 utilizat de FCSB.

Internaţionalul român a fost adus oricum la Bucureşti, dar, aşa cum a spus fostul antrenor de la FCSB, nu a dat randamentul dorit.

Becali a fost înfuriat de prestaţiile sale şi de ”exterioarele” încercate de Budescu, iar, după ce l-a criticat public, l-a dat afară de la club.

Budescu pleacă, vedem ce mai pleacă, ce mai scădem salariile şi am terminat bâlciul. Banii de pe Moruţan, ca să nu mai dau bani de la mine şi la revedere.

Nu e vorba despre Budescu aici. Mă refer să mai scădem cheltuieli. Ce să fac cu Budescu? Dacă facem concurs de 'exterioare', îl iau primul şi îi dau 100.000 pe lună.

Facem concurs de 'exterioare', bă? Vai, ce exterior, dar ce exterior! Joacă, bă, fotbal serios”, spuena Gigi Becali în urmă cu două luni, la Pro X.

Budescu, replică acidă pentru Gigi Becali după ce a fost întrebat dacă are voie să dea ”exterioare” la Voluntari

În final, Budescu a semnat cu FC Voluntari, iar, în cadrul unei conferinţe de presă, când a fost întrebat dacă are voie să dea ”exterioare” la echipa lui Liviu Ciobotariu, i-a oferit o replică acidă lui Becali.

Deocamdată să îmi fac treaba cât pot eu de bine aici la echipă, dacă o să vină şi o selecţie la echipa naţională o să fie cu atât mai bine.

Să joc cât mai mult, să ajung la 40 de ani şi încă să joc. Până acum sunt mulţumit de ceea ce am făcut şi chiar mă bucur de fiecare zi petrecută la fotbal.

(n.r. aici te lasă lumea să dai exterioare?) Şi unde nu m-au lăsat, tot am dat, aşa că nu e o problemă pentru mine”, a declarat Constantin Budescu.

viewscnt
Articole similare