Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Boloni, făcut praf de MM Stoica: ”Te lauzi că l-ai antrenat pe Defour. Cine e Defour? Cred că a ales bine FRF” | EXCLUSIV

Laszlo Boloni, făcut praf de MM Stoica: ”Te lauzi că l-ai antrenat pe Defour. Cine e Defour? Cred că a ales bine FRF” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica l-a criticat dur pe Laszlo Boloni pentru conferinţa de presă organizată în urma ratării echipei naţionale.

Edi Iordănescu a devenit noul selecţioner al României, marţi, în detrimentul lui Laszlo Boloni, care era considerat de mulţi favoritul pentru post.

Antrenorul de 68 de ani a organizat o conferinţă de presă următoarea zi în care a dorit să precizeze câteva lucruri în legătură cu preluarea naţionalei şi discuţiile cu FRF.

Boloni a avut cuvinte grele pentru fotbaliştii români şi a punctat cât de multă experienţă are în plus faţă de mulţi dintre ceilalţi candidaţi pentru post.

MM Stoica a fost dezamăgit de spusele fostului antrenor de la Sporting sau Standard Liege şi, după ce a militat pentru venirea sa la naţională, l-a făcut praf.

Laszlo Boloni, făcut praf de MM Stoica

Eu cred că Boloni nu a văzut Steaua (n.r. FCSB) - CFR! O declaraţie atât de anapoda după meciul ăsta în care Octavian Popescu a făcut un meci de pus în ramă.

După ce am văzut acum, ştiindu-l, având proaspătă şi amintirea cu Edi, cred că au făcut bine cei de la federaţie. Păi nu poţi să vii să spui, îl dai exemplu pe defour.

Cine e Defour, să te lauzi că ai fost antrenorul lui Defour? Vorbeşti de Rădoi, descoperirea ta. Cristiano cred că... Cristiano îl promova... când te aflii într-un loc şi vezi un jucător fenomenal normal că îl promovezi la prima echipă.

Ok, a făcut rezultate extraordinare, nimeni nu contestă asta. A câştigat campionatul cu Sporting, cu Standard, dar nu cred că era cazul... astea se ştiau, nu cred că era cazul să pierzi zeci de minute ca să vorbeşti despre tine că ai avut o sută şi ceva de meciuri la naţională.

Nu cred că a vazut un meci al echipei naţionale, iar tu să spui ca nu există niciun jucător talentat la două zile după FCSB - CFR înseamnă că ai avut alte preocupări.

Cred că au ales bine cei de la federaţie. Cu toată convingerea, eu am crezut că Boloni e Boloni, mai vechi, ăla de atunci, nu ăsta de acum, care nu înţeleg... şi în momentul în care tu vii şi vorbeşti de recompense, zici că eşti într-un Western.

În loc de salariu spui recompensă. În loc de slăbiciune spui febleţe. Eu din ce am văzut... că mai ştim şi noi ceva limbi străine, pare că traduce.

De aia vorbeşte cu greutate, pare că gândeşte în altă limbă. Aşa mi se pare. Nu o zic ca o ironie, pur şi simplu îl văd cu delay foarte mare”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laszlo boloni 

viewscnt
Articole similare