Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burcă, reacţie aparte după calificare: ”Au rezistat doar jucătorii care se acomodează cu grupul. Nu avem încă individualităţi”

Burcă, reacţie aparte după calificare: ”Au rezistat doar jucătorii care se acomodează cu grupul. Nu avem încă individualităţi”

Echipa națională

Comentarii

Jucătorul naţionalei României, Andrei Burcă (30 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită în faţa Elveţiei şi calificarea la Campionatul European din Germania.

România a învins-o pe Elveţia, pe Arena Naţională, scor 1-0, în ultima etapă din preliminariile EURO 204.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Denis Alibec (50). Peste 50.000 de fani au sărbători în tribunele celui mai mare stadion din ţară.

Cu acest rezultat, tricolorii s-au calificat la turneul final din Germania de pe primul loc şi neînvinşi.

”Au rezistat doar jucătorii care au făcut ce le spune mister şi care se acomodează cu grupul”

La finalul meciului, Andrei Burcă recunoaşte că România nu are individualităţi care să câştige meciuri, dar simte că pentru tricolori forţa grupului e mai importantă.

”Cred că nu realizăm ce se întâmplă. Parcă nu ne-am bucurat destul. Ne-au obligat foarte mult aceste vorbe care s-au spus în media şi ne-au făcut să dăm mai mult.

Criticile ne-au făcut să devenim mai buni. Am acceptat şi criticile până au ajuns la jigniri. Dar această victorie ne obligă foarte mult la Campionatul European.

Noi, aici, suntem o familie, exact ce spune şi mister în conferinţe, mereu. Asta s-a schimbat la naţională în ultimul an şi jumătate, atmosfera.

Au rezistat doar jucătorii care au făcut ce le spune mister şi care se acomodează cu grupul. Nu avem încă individualităţile care să câştige meciurile, dar se vede forţa grupului. Mă bucur pentru jucătorii tineri care vin din spate, sper să progreseze an de an, pentru că au calitate.

Cel mai greu moment a fost meciul cu Israel, de acasă. Nu am reuşit să facem faţă presiunii publicului, presiunii rezultatului.

Am simţit că avem un grup unit şi că ne vom califica încă de la începutul campaniei. Acum o să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că avem treabă la Euro”, a declarat Burcă, după meci.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024andrei burca 

viewscnt
Articole similare