Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Raţiu, episod controversat. Spaniolii nu l-au iertat: ”Nu este pentru prima dată. Detaliul urât arătat de jucătorul lui Rayo la bucuria României” | VIDEO

Andrei Raţiu, episod controversat. Spaniolii nu l-au iertat: ”Nu este pentru prima dată. Detaliul urât arătat de jucătorul lui Rayo la bucuria României” | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Andrei Raţiu (25 de ani) a ajuns în atenţia presei spaniole, după un gest controversat făcut în vestiarul României după calificarea la EURO 2024.

Andrei Raţiu este unul cei mai mediatizaţi tricolori din acest moment, dar nu numai datorită prestaţiilor sale de pe terenul de fotbal.

Recent, acesta a primit o veste extraordinară şi extrasportivă, aceea că va deveni tătic.

Dar fundaşul dreapta a ajuns în centrul atenţiei şi cu un gest controversat făcut la adresa lui Vinicius, superstarul celor de la Real Madrid.

Andrei Raţiu are înfrunta un val de reacţii negative din Spania

Mai exact, după victoria cu Israel (2-1), care i-a adus României calificarea la EURO 2024, Raţiu a sărbătorit în vestiar făcând şi un live pe Instagram.

Unul în care fundaşul român apare alături de coechipierii Andrei Burcă şi Marius Marin. "Vinicius, unde eşti?", întreabă euforic Marin, în timp ce Burcă continuă în aceeaşi notă: "Vini, te rup!".

Episodul la care aceştia făceau referire era duelul dintre Raţiu şi Vinicius, din meciul Real Madrid - Rayo Vallecano (0-0), când jucătorul lui Rayo a făcut un joc excelent în faţa vedetei braziliene.

Dar cele întâmplate în vestiarul naţionalei României au ajuns în atenţia reţelelor de socializare din Spania, unde episodul s-a viralizat şi au apărut diverse comentarii şi reacţii negative la adresa lui Andrei Raţiu.

"Gest urât făcut de Raţiu la adresa lui Vinicius după calificarea la EURO", a titrat ElDesmarque.

"Jucătorul lui Rayo Vallecano a pornit un live pentru a sărbători cu fanii. În filmare se observă că Raţiu şi câţiva colegi îşi amintesc de fotbalistul lui Real Madrid. 'Vinicius, Vini, unde eşti?' s-a auzit în live-ul lui Raţiu.

Nu este pentru prima dată când Raţiu face un comentariu despre fotbalistul brazilian. După ce s-a apărat excelent contra lui Vinicius în meciul cu Real, el a spus răzând la finalul meciului: 'Vini nu mă prinde!'. Acum a avut o nouă ocazie să îşi amintească de rivalul de la Real", au mai scris spaniolii.

"Sunt obsedaţi de Vinicius! Detaliul urât arătat de jucătorul lui Rayo la bucuria României", a titrat şi cotidianul As, care a continuat: "Raţiu l-a anihilat pe brazilian în meciul de pe Bernabeu, iar după calificarea naţionalei la EURO şi-a amintit de el într-un live pe reţelele sociale".

Andrei Raţiu este aşteptat să fie titular în naţionala României şi contra Elveţiei, în ultimul meci din calificările EURO 2024.

Afla mai multe despre: andrei ratiustranieriechipa nationalaromaniala liga 

viewscnt
Articole similare