Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Elveţienii nu sunt în cea mai bună formă”. Fostul internaţional care nu concepe vreun pas greşit al naţionalei României în ultimul meci din preliminarii

”Elveţienii nu sunt în cea mai bună formă”. Fostul internaţional care nu concepe vreun pas greşit al naţionalei României în ultimul meci din preliminarii

Echipa națională

Comentarii

România are în faţă ultimul test din preliminariile EURO 2024, iar Ciprian Marica (38 de ani) a avut un mesaj pentru elevii lui Edi Iordănescu.

România se va duela în această seară cu Elveţia, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în ultima etapă a preliminariilor EURO 2024.

Tricolorii au nevoi de cel puţin un punct pentru a termina calificările pe primul loc, chiar peste adversara de astăzi.

”Nu că putem, trebuie să o terminăm”

Iar Ciprian Marica consideră că naţionala pregătită de Edi Iordănescu are toate şansele pentru a reuşi acest lucru.

Fostul internaţional o vede pe România favorită contra Elveţiei şi a explicat motivele acestei afirmaţii.

”Nu că putem, trebuie să o terminăm! Jucăm acasă. Elveţienii nu sunt nici ei în cea mai bună formă a lor, iar românii vin cu un entuziasm şi entuziasmul jucătorilor tineri.

Va fi stadionul plin, probabil, ceea ce va fi un prilej şi o mândrie să îţi reprezinţi ţara, să ai atâţia suporteri care te împing de la spate. Cred eu că România are prima şansă.

E clar că ne dorim să ajungem în urna a doua valorică şi egalul sau victoria ne asigură lucrul ăsta. Vom întâlni echipe nu la fel de bune.

Până la urmă nu se ştie niciodată. Campionatul ăsta european şi, în general, meciurile de la Euro sunt cu totul şi cu totul speciale.

Jucătorii noştri sunt tineri şi îşi doresc să demonstreze. Sunt conştienţi de faptul că au ajuns acolo şi toţi ochii sunt pe ei”, a declarat Marica, pentru Sport.

Ciprian Marica a evoluat în 72 de meciuri pentru naţionala României şi a marcat 25 de goluri, număr care îl propulsează pe locul 5 în clasamentul golgheterilor all-time în prima reprezentativă a ”tricolorilor”.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024ciprian marica 

viewscnt
Articole similare