Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Raţiu a primit vestea vieţii sale, la câteva ore după ce s-a calificat cu România la EURO 2024: "A doua zi, la prima oră a dimineţii"

Andrei Raţiu a primit vestea vieţii sale, la câteva ore după ce s-a calificat cu România la EURO 2024: "A doua zi, la prima oră a dimineţii"

Echipa națională

Comentarii

Andrei Raţiu (25 de ani) a fost titular şi integralist pentru naţionala României în deplasarea din Ungaria, cu Israel, iar la câteva ore distanţă a primit încă o veste superbă.

Andrei Raţiu a devenit tată, la câteva ore după ce a contribuit la calificarea României la EURO 2024

FRF a anunţat că Andrei Raţiu, component al echipei naţionale, a devenit tată la câteva ore după calificarea la Campionatul European.

“Pentru Andrei Raţiu calificarea la EURO 2024 va rămâne cu siguranţă în sufletul acestuia. A doua zi, la prima oră a dimineţii, Andrei a aflat că a devenit tătic. Iubita fundaşului dreapta a adus pe lume o fetiţă. Multă sănătate şi împlinire!”, este mesajul postat pe site-ul frf.ro.

Raţiu a jucat sâmbătă pe toată durata partidei împotriva Israelului, scor 2-1 pentru tricolori, rezultat care a adus României calificarea la EURO 2024. 

Fundaşul dreapta a debutat în echipa naţională de seniori în septembrie 2021, în mandatul lui Mirel Rădoi, iar din acel moment a apărut de 12 ori pe teren pentru prima reprezentativă. 

În acest sezon, Andrei Raţiu a oferit o fază antologică în faţa lui Vinicius, în Real Madrid - Rayo Vallecano. Deşi a început sezonul pe bancă, tricolorul a adunat trei meciuri pentru Rayo, cu un gol marcat în Cupa Spaniei. 

Andrei Raţiu ar urma să fie titular şi în România - Elveţia, marţi, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, în meciul pentru primul loc al grupei. 

Afla mai multe despre: andrei ratiuandrei ratiu romaniaandrei ratiu israel romaniaisrael romaniaromania calificata la euro 2024 

viewscnt
Articole similare