Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte primul mare transfer dupa calificarea la EURO 2024. Impresarul tricolorului este în Londra: "100%"

Se pregăteşte primul mare transfer dupa calificarea la EURO 2024. Impresarul tricolorului este în Londra: "100%"

Echipa națională

Comentarii

Continuă să vină veşti bune pentru jucătorii echipei naţionale de fotal a României, după calificarea la EURO 2024.

Radu Drăguşin (21 de ani) continuă să joace impecabil, fie că este vorba despre echipa sa de club, Genoa, fie că este vorba despre echipa naţională a României.

Sâmbătă, tânărul fundaş central s-a achitat excelent de sarcini la Felcsut, în victoria senzaţională a României, scor 2-1, contra Israelului, care i-a calificat pe tricolori la EURO 2024.

Florin Manea, în discuţii cu Newcastle, Arsenal şi Tottenham

Radu Drăguşin este, în acest moment, unul dintre cei mai valoroşi tineri fundaşi centrali din lume, iar acest lucru nu poate fi trecut uşor cu vederea de către scouterii celor mai importante cluburi.

Înalt, puternic, foarte stabil mental, Radu Drăguşin reuşeşte să impună respect pe terenul de joc indiferent de adversari şi de cotele acestora. Aşadar, pare doar o chestiune de timp până când va lăsa Genoa, o echipă modestă din Serie A, pentru o formaţie cu pretenţii la câştigarea trofeelor.

Impresarul său, Florin Manea, a declarat că sunt şanse foarte mari ca Radu Drăguşin să fie deja transferat până în vara viitoare, când ar trebui să se dispute turneul final EURO 2024, din Germania.

În acest moment, agentul se află la Londra, unde a purtat o serie de discuţii cu trei dintre cele mai importante formaţii din Premier League: Arsenal Londra, Newcastle United şi Tottenham Hotspur.

Florin Manea: ”Până în vară, Radu va juca la un club foarte puternic”

”(n.r. – Mai poate rămâne la Genoa în viitorul apropiat?) Nu, nu. Ştiu şi cei de la Genoa lucrul acesta. Dacă continuă aşa, nu cred că îl prind nici Europenele. Râdeam cu frate-miu. Îi zic O să stau la Europene cu telefonul în mână să aştept oferte. Şi el cică Nu, nu cred că le prinzi. Şi cred că are dreptate.

Şi cred că are dreptate. Eu sunt la Londra de ceva timp şi am întâlniri aproape săptămânale cu echipe importante. Suntem din ce în ce mai aproape. Am vorbit cu Newcastle, cu Arsenal, cu Tottenham. Am şi mesajele cu ei, conversaţii. Sunt echipe care întreabă.

Vreau să spun că 100% până în vara viitoare, Radu va juca la un club nu puternic, foarte puternic! La primele 10 din lume. El îşi doreşte în Premier League, dar să ştiţi că Milan îl place foarte mult. Am vorbit cu cei de acolo.

Ei trebuie să se înţeleagă mai întâi cu Genoa, că pretenţiile lor sunt foarte mari. Noi avem pe masă o ofertă de prelungire a contractului. Ne-am înţeles, dar am zis că dacă vine un club, care, dacă ne place, vrem să plecăm şi să ne lase în jurul la 30 de milioane de euro”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: dragusinmaneaarsenaltottenhamnewcastlemilangenoa 

viewscnt
Articole similare