Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauză de reziliere pentru Radu Drăguşin! Fundaşul român pune condiţii pentru a semna prelungirea contractului cu Genoa

Clauză de reziliere pentru Radu Drăguşin! Fundaşul român pune condiţii pentru a semna prelungirea contractului cu Genoa
Comentarii

Se anunţă o perioadă de ”mercato” destul de interesantă pentru fundaşul român Radu Drăguşin (21 de ani), de la Genoa.

Radu Drăguşin a făcut o primă parte de sezon foarte bună la Genoa, iar cluburi importante din Anglia şi Italia ar dori să-l transfere.

Radu Drăguşin vrea o clauză de reziliere

Printre formaţiile cele mai interesate de serviciile fotbalistului român se află Newcastle United, Tottenham Hotspur, Brighton şi Arsenal Londra.

Potrivit presei din Anglia, Radu Drăguşin ar urma să-şi prelungească contractul cu Genoa pentru încă un sezon, până în vara lui 2028, dar acest lucru nu se va întâmpla în orice condiţii.

Se pare că fotbalistul va încasa un salariu dublu la Genoa în continuare. De asemenea, fotbalistul, împreună cu agentul său, Florin Manea, va cere clubului să fie inclusă şi o clauză de reziliere în înţelegere, de 30.000.000 de euro.

E greu de crezut că ”Grifonii” vor dori să se despartă de Radu Drăguşin în această iarnă, deoarece este om de bază la echipă, însă o ofertă de 30.000.000 de euro ar putea să-i facă să se răzgândească.

În momentul actual, dintre echipele interesate de jucătorul român, doar cele de Premier League au posibilitatea financiară de a plăti această sumă.

E bine cunoscut faptul că luna ianuarie este una grea pentru cluburi, deoarece nu vor să-şi vândă cei mai buni jucători. Dar potenţialul lui Drăguşin ar putea trage atenţia echipelor de top din Premier League.

Se vorbeşte că Drăguşin va semna prelungirea contractului pentru încă un an, până în vara lui 2028. Dar informaţiile apărute spun că acest acord include şi o înţelegere cum că va putea pleca pentru 26.000.000 de lire sterline”, anunţă Express Sport.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamarsenalnewcastlegenoa 

viewscnt
Articole similare