Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o naţională s-a calificat la EURO 2024 din grupa pe care Ungaria a câştigat-o. Bulgaria a fost aproape de o surpriză în deplasare

Încă o naţională s-a calificat la EURO 2024 din grupa pe care Ungaria a câştigat-o. Bulgaria a fost aproape de o surpriză în deplasare
Comentarii

Echipa naţională a Serbiei s-a calificat duminică la Euro 2024 după ce a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa naţională a Bulgariei, într-un meci din grupa G a calificărilor pentru turneul final Euro 2024.

Preliminariile EURO 2024: Serbia merge la Euro 2024, după 2-2 cu Bulgaria

La Leskovac, sârbii au deschis scorul în meciul cu Bulgaria, prin Milos Veljkovic, în minutul 17, după o perioadă în care gazdele au pus o mare presiune pe echipa bulgară. Reacţia oapeţilor a venit la bara lui Despodov, din minutul 28, în plină dominare a sârbilor, şi la pauză gazdele au intrat în avantaj. În minutul 59 Bulgaria a egalat printr-un jucător intrat la pauză, Georgi Rusev. După zece minute, Kiril Despodov a înscris şi el, iar Bulgaria conducea cu 2-1. Serbia a reuşit însă egalarea, în minutul 82, prin Srdan Babic şi echipa condusă de Dragan Stojkovic termină pe locul secund în grupa G, calificându-se astfel pentru turneul final din Germania.

La Budapesta, Muntenegru avea nevoie de victorie pentru a mai spera la calificare, şi Rubezic a deschis scorul în minutul 36. Ungaria a replicat însă în repriza secundă, atunci când Dominik Szoboszlai a reuşit o dublă în numai două minute (66 şi 68), întorcând rezultatul în favoarea gazdelor. Ungaria s-a impus cu 3-1 – a mai marcat Zsolt Nagy în minutul 90+3, şi situaţia a devenit clară în grupa G a calificărilor pentru Euro 2024.

Ungaria a câştigat grupa cu 18 puncte, urmată de Serbia (14 puncte), Muntenegru (11 puncte), Lituania (6 puncte) şi Bulgaria (4 puncte). Ungaria şi Serbia merg la Euro 2024.

Afla mai multe despre: serbia euro 2024euro 2024preliminarii euro 2024 

viewscnt
Articole similare