Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză URIAŞĂ la FCSB. Accidentat, Chiricheş a primit o ofertă de ultimă oră: "E atras, e interesat"

Surpriză URIAŞĂ la FCSB. Accidentat, Chiricheş a primit o ofertă de ultimă oră: "E atras, e interesat"

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş s-a accidentat la finalul lunii august şi nu va mai juca în acest an pentru FCSB.

Deşi accidentarea lui Vlad Chiricheş nu părea una serioasă, fundaşul central a revenit la antrenamentele echipei în această toamnă, însă durerile au continuat, astfel că fotbalistul de 34 de ani urmează să plece în Finlanda pentru controale amănunţite.

Conform declaraţiilor lui Mihai Stoica, Vlad Chiricheş va mai lipsi din lotul FCSB-ului şi în următoarele 3-4 luni. În aceste condiţii, oficialii vicecampioanei României s-au gândit deja la o altă soluţie de viitor.

"Nu ia în calcul să se retragă. A mai avut rupturi musculare, a avut tot felul de accidentări. Ideea e că vom aştepta mai mult decât ne-am fi dorit

Ne ajută simpla lui prezenţă, pentru că el dă o mână de ajutor şi acum la antrenamente. El a lucrat cu Ancelotti, Sarri şi De Zerbi. Eu mai am o altă discuţie cu el, ce va face când îşi va încheia cariera: postul de director sportiv este disponibil. Ar fi cineva de la care aş putea învăţa.

Cred că îl atrage ideea, mai ales în conjunctura actuală. Noi avem o brigadă foarte frumoasă. Este mare lucru să lucrezi cu cineva şi să ai şi chimie, şi prietenie. Noi suntem prieteni, chiar daca suntem din altă generaţie. Sunt soluţii" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

  • 7 meciuri a bifat Vlad Chiricheş în acest sezon, în toate competiţiile, la revenirea sa la FCSB
  • 900 de mii de euro valorează Vlad Chiricheş, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: chirichesfcsb 

viewscnt
Articole similare