Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bursucul”, de neoprit! Dan Petrescu a bifat încă o victorie în Coreea de Sud şi se apropie de podium

”Bursucul”, de neoprit! Dan Petrescu a bifat încă o victorie în Coreea de Sud şi se apropie de podium

Fotbal

Comentarii

Formaţia Jeonbuk, antrenată de Dan Petrescu, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Suwon, într-un meci din etapap a 23-a a campionatului din Coreea de Sud.

Golul a fost marcat de Gustavo, în minutul 13. În urma acestui succes, Jeonbuk ocupă locul 4 în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Suwon este pe 10, cu 20 de puncte. Pentru Dan Petrescu a fost al cincilea meci consecutiv fără înfrângere la noua sa echipă. În şase partide pe banca lui Jeonbuk, ”Bursucul” a bifat patru victorii, o remiză şi o înfrângere.

Încă un transfer pe axa Cluj - Jeonbuk? Dan Petrescu mai doreşte un jucător de la CFR în Coreea de Sud

După ce l-a transferat pe Nana Boateng, Dan Petrescu şi-ar mai dori încă un jucător de la CFR Cluj alături, în noua sa aventură. Potrivit informaţiilor oferite de gsp.ro, Dan Petrescu l-ar dori la Jeonbuk şi pe atacantul lateral kosovar Ermal Krasniqi.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi, conform transfermarkt.de.

Aşadar, după cele două milioane de euro plătite pentru Nana Boateng, Dan Petrescu ar mai putea direcţiona o altă sumă importantă către cluj: 1,5-2 milioane de euro. Neluţu Varga are mare nevoie de bani pentru a rezolva problemele de la CFR Cluj, iar în această vară este dispus să-şi vândă cei mai importanţi jucători.

Afla mai multe despre: coreea de suddan petrescu 

viewscnt
Articole similare