Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificarea la EURO U19 naşte o dilemă în FRF: "Ce se întâmplă cu noi după 21 de ani? Ei joacă la Real Madrid" | EXCLUSIV

Calificarea la EURO U19 naşte o dilemă în FRF: "Ce se întâmplă cu noi după 21 de ani? Ei joacă la Real Madrid" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, are un mare semn de întrebare, după calificarea Românie U19 la Campionatul European.

Mihai Stoichiţă, după ce România U19 s-a calificat la EURO

Naţionala Under 19 a României s-a calificat la turneul final al Campionatului European din Slovacia, asigurându-şi primul loc în grupa a patra preliminară. România a învins sâmbătă cu scorul de 2-1 echipa Croaţiei, iar Georgia a remizat cu Islanda, scor 1-1.

Tricolorii sunt lider în clasament, cu 6 puncte, urmaţi de Croaţia – 3 puncte, Islanda şi Georgia, fără puncte.

Potrivit frf.ro, pentru România va fi a doua participare la EURO U19, dar este prima calificare obţinută în urma preliminariilor! În 2011, tricolorii U19 au fost prezenţi la turneul final din postura de ţară gazdă!

Mihai Stoichiţă a dorit să fie alături de tricolorii mici şi a preferat să rateze meciurile naţionalei mari de la începutul mandatului lui Edi Iordănescu. De altfel, Mihai Stoichiţă a explicat de ce n-a văzut România - Grecia 0-1. 

În schimb, conducătorul de la FRF s-a întrebat ce se întâmplă cu jucătorii români când fac pasul la seniori. El s-a referit la victoria de sâmbătă de la U19, dar şi la cea din 2019, împotriva Croaţiei, de la EURO U21. 

"E o premieră calificarea asta. E prima dată când ne calificăm din preliminarii. Sunt bucuros, am trăit la maximum meciul ăsta din tribună. Merită toate felicitările tot staff-ul. Băieţii ăştia joacă fotbal. E foarte bine.

Te pune pe gânduri că fotbalul croat, care a jucat o finală de campionat european... I-am bătut şi aici, şi la U21. Eu îmi pun o întrebare. Ce se întâmplă cu noi după 21 de ani? Noi îi depăşim la nivelul ăsta de vârstă şi ei joacă pe la Real Madrid. Nu are rost să zic istoria Croaţiei. Ce se întâmplă cu noi, de ce ne oprim să avem şi rezultate la echipa mare? Stau şi mă gândesc... Am multe lucruri la care mă gândesc. Am cerut să nu merg în Israel, că am ţinut să vin aici, să fiu alături de această echipă", a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitaromania u19,  

viewscnt
Articole similare