Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când a aflat Tavi Popescu că va fi folosit ”inter” la FCSB, în meciul cu Petrolul. ”Contează să fiu polivalent”

Când a aflat Tavi Popescu că va fi folosit ”inter” la FCSB, în meciul cu Petrolul. ”Contează să fiu polivalent”

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti, scor 4-1 (2-1), joi seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 28-a a Superligii.

Octavian Popescu a tras concluziile după meciul cu Petrolul

Octavian Popescu a fost titular şi a bifat 75 de minute în partida contra ”lupilor galbeni”, a ratat câteva ocazii, dar nu a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.

Tânărul fotbalist a fost utilizat în linia mediană, ca ”inter”, iar pe postul său de bază, ”aripă” stângă, a evoluat Florinel Coman în acest duel.

  • Tavi a aflat că va juca ”inter” cu puţin timp înaintea fluierului de start.

La finalul jocului cu Petrolul, mijlocaşul s-a bucurat de rezultatul final al partidei, dar simte că ar trebui să marcheze mai des, precum o făcea în sezonul trecut.

  • 26 de meciuri, 2 goluri şi 6 pase decisive a bifat Tavi Popescu în sezonul 2022/2023 al Superligii.
  • 26 de meciuri, 7 goluri şi 3 pase decisive a adunat Tavi Popescu în sezonul 2021//2022 al Superligii.

A fost un meci foarte bun pentru noi, am pregătit toată săptămâna la antrenament. Am făcut spectacol, goluri multe. Este foarte important că am reuşit să câştigăm, meciul cu Petrolul e un derby. Eu joc unde sunt folosit şi sper să o fac cât mai bine. Pur şi simplu când a spus echipa am aflat că joc inter.

Contează foarte mult să fii polivalent, dar fiecare are o poziţie preferată pe care dă cel mai bun randament. Am fost supărat pentru că nu prea am mai marcat de câteva meciuri şi vreau să o fac. Nu contează, să câştige echipa. Cred că acum sunt mai matur faţă de anul trecut.

Nu mă macină nimic, vin şi îmi fac treaba, îmi place să mă distrez pe teren. Noi ne antrenăm, venim la meci şi ne facem datoria indiferent de cine stă pe bancă”, a declarat Octavian Popescu, la finalul partidei cu Petrolul.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a întors pe locul 4, cu 54 de puncte, cu două mai multe decât Rapid, şi cu mai şase mai multe decât Universitate Craiova, în timp ce Petrolul rămâne pe locul opt, cu 33 de puncte.

VIDEO: Rezumat FCSB - Petrolul 4-1

Afla mai multe despre: octavian popescufcsb - petrolul 

viewscnt
Articole similare