Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când ar putea putea reveni Deac după accidentarea suferită! Detalii de ultimă oră despre veteranul campioanei CFR Cluj | EXCLUSIV

Când ar putea putea reveni Deac după accidentarea suferită! Detalii de ultimă oră despre veteranul campioanei CFR Cluj | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac (37 de ani) a devenit indisponibil pentru o perioadă lungă de timp, iar acum vin noi veşti despre el şi despre momentul în care ar putea reveni pe teren. Totodată, au venit detalii referitoare şi la situaţia fizică a lui Mario Camora.

Ciprian Deac s-a accidentat grav la meciul disputat de CFR Cluj pe teren propriu cu Sepsi, câştigat cu scorul de 2-1.

Jucătorul campioanei a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor în articulaţia umărului stâng şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, care a decurs fără probleme.

Când ar putea putea reveni Deac după accidentarea suferită! Detalii de ultimă oră despre veteranul campioanei CFR Cluj | EXCLUSIV

Invitat în studioul Orange Sport, oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a transmis ultimele noutăţi despre starea medicală a lui Ciprian Deac.

Conform acestuia, Deac ar urma să revină la antrenamentele cu restul echipei în aproximativ şase săptămâni.

Totodată, Bilaşco a oferit detalii şi despre un alt jucător foarte important pentru Dan Petrescu, Mario Camora, care s-a recuperat, dar nu a fost riscat pentru meciul cu Farul, de la Ovidiu.

”Deac s-a operat la Cluj, la acelaşi medic care l-a operat pe Burcă după accidentarea de la echipa naţională. Este vorba despre deplasarea claviculei. Ar putea să revină în şase săptămâni. Azi era pe bicicletă.

Camora este recuperat, dar antrenorul a decis să nu forţeze revenirea lui pentru acest meci. În rest, nu sunt probleme”, a declarat Bilaşco, la Orange Sport.

Această veste de ultimă oră completează verdictul iniţial dat de Cristi Balaj cu privire la situaţia medicală a jucătorului în vârstă de 37 de ani.

"L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat.

Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă.

La ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, preciza Balaj, conform Fanatik.

Cum era şi normal, şi Dan Petrescu s-a arătat îngrijorat cu privire la absenţa unuia dintre favoriţii săi.

”Avem cinci jucători importanţi cu probleme, dintre care doi sigur nu fac deplasarea, Deac şi Camora.

Sunt primii doi căpitani ai echipei, care în ultimii doi ani au jucat toate meciurile în play-off”, afirma antrenorul campioanei, înainte de Farul - CFR.

Afla mai multe despre: deaccfr clujbilasco 

viewscnt
Articole similare