Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Când pleci de la Farul?”. Răspunsul oferit de Alibec: ”I-am promis lui Hagi asta!” | EXCLUSIV

”Când pleci de la Farul?”. Răspunsul oferit de Alibec: ”I-am promis lui Hagi asta!” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport. Atacantul a fost întrebat când are de gând să plece de la Farul Constanţa.

Denis Alibec nu se mai află la prima tinereţe. Jucătorul a trecut pe la majoritatea cluburilor puternice din Liga 1.

Fotbalistul a fost dus de Dan Petrescu în Turcia. Alibec a început promiţător, dar s-a accidentat după câteva meciuri, iar o lungă perioadă a fost indisponibil.

Alibec a ajuns în cele din urmă la CFR, dar nu a reuşit să impresioneze, motiv pentru care ardelenii au decis să îl cedeze la Atromitos, echipă din Grecia. 

În acest sezon, Gică Hagi l-a luat pe Denis Alibec la Farul şi a reuşit să îi revitalizeze cariera. Atacantul a marcat în acest sezon 6 goluri şi a fost unul dintre oamenii de bază de la Farul.

În perioada 2012-2014, fotbalistul a fost legitimat la echipa Inter Milano, după ce a evoluat şi pentru echipa U19 a italienilor. Totuşi, jucătorul nostru nu a reuşit să se impună şi a fost împrumutat, iar până la urmă s-a întors în România la Astra Giurgiu. 

După evoluţiile bune de la Farul, atacantul a ajuns din nou în atenţia cluburilor din Superligă. Chiar Dică a părut interesat de el când a fost la FCSB. Mai mult decât atât, Mutu a recunoscut public că Alibec ar putea fie o variantă pentru Rapid. 

Totuşi, jucătorul a recunoscut că va rămâne la Farul Coinstanţa, cel puţin până la finalul sezonului. Jucătorul spune că i-a promis acest lucru lui Gică Hagi. 

”I-am promis lui Hagi asta!”

”Vreau să rămân aici până în vară. I-am promis şi domnului Hagi că nu voi pleca nicăieri şi din vară vom vedea ce va fi”, a spus Denis Alibec, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: farul-alibec-hagi 

viewscnt
Articole similare