adplus-dvertising
You are here:

Când poate pleca Edi Iordănescu de la naţională! Despărţirea, mai devreme decât se aştepta. Anunţul momentului | ULTIMA ORĂ

Când poate pleca Edi Iordănescu de la naţională! Despărţirea, mai devreme decât se aştepta. Anunţul momentului | ULTIMA ORĂ

Echipa națională

Comentarii

Edward Iordănescu e noul selecţioner al României, iar antrenorul a oferit primele declaraţii din noua postură. El a dat de înţeles că o clasare în afara primelor două locuri în grupa de Liga Naţiunilor ar putea duce la discuţii în urma cărora să părăsească prima reprezentativă.

Primul moment în care Edi Iordănescu s-ar putea despărţi de FRF

Edi Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă la prezentarea în funcţia de selecţioner al României. El a anunţat ce-şi doreşte să vadă la echipa naţională, a oferit detalii de la negocieri şi a dezvăluit un aspect important despre obiectiv. 

Astfel, în aspectul care cuprinde un obiectiv intermediar, noul selecţioner îşi doreşte primul loc în grupa din Liga Naţiunilor, unde adversarele tricolorilor sunt Bosnia şi Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru.

Şi locul secund ar putea fi acceptat de Edi Iordănescu, cel care a vizionat adversarele României. 

Totuşi, un aspect important a fost punctat. În cazul în care România termină sub locul secund, părţile vor putea discuta. Se poate ajunge inclusiv la o plecare a lui Edi Iordănescu, semn că FRF a impus clauza de obiectiv în Liga Naţiunilor, care a fost refuzată de Ladislau Boloni. 

"Da, există (n.r. - clauză financiară), dar e confidenţială şi mi-e greu s-o pronunţ. Nu vreau să mă hazardez. Obiectivul e calificarea la Campionatul European, cu un obiectiv intermediar în Liga Naţiunilor, care ne poate facilita un drum accesibil. Când lucrurile funcţionează în această grupă, plecăm în viitor în următoarele preliminarii cu entuziasm, încredere. 

Obiectivul din Liga Naţiunilor îneamnă un loc anume. Ţinta e locul 1, am avut timp să studiez şi am văzut adversarele, un număr de meciuri cu fiecare. Ţintim primul loc, e mentalitatea corectă. Cred că va fi o grupă echilibrată. E şi posibilitatea locului secund.

Când echipa va termina pe locul al treilea, vedem, ne aşezăm şi discutăm în ce condiţii putem continua", a declarat Edi Iordănescu în cadrul unei conferinţe de presă. 

Pe 26 septembrie, România joacă ultimul meci din grupa de Liga Naţiunilor. Toate detaliile despre programul României şi adversarele din grupa de Liga Naţiunilor. 

Obiectivul principal este calificarea la următorul EURO: "Cât mai mult am de gând să stau. Timpul pare a fi mai relaxat decât la un club, dar nu va fi aşa. Voi fi atent la detalii, vreau să lucrez cu colegii din Liga 1. Vreau să călătoresc mult, să vorbesc cu cluburile, cu jucătorii care pot fi selecţionaţi. Vreau să merg în străinătate să vorbesc cu nişte jucători. 

Cred că avem şansa noastră pentru locul 1, dar e o grupă echilibrată. Cred că avem potenţial pentru aşa ceva, odată cu maturizarea să mergem la un nivel mai bun individual. Am încredere în viitor şi potenţialul naţionalei. Nu am niciun fel de dubii, altfel nu eram aici. 

Am energia necesară pentru a o face zilnic şi pe teren. Am simţit că sunt pregătit şi că pot contribui la îndepliniarea obiectivelor", a mai spus Edi Iordănescu, fiul fostului selecţioner al României. 

 

viewscnt
Articole similare