Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când poate reveni pe teren Alexandru Pantea + Ultimele veşti despre situaţia fotbaliştilor accidentaţi de la FCSB | EXCLUSIV

Când poate reveni pe teren Alexandru Pantea + Ultimele veşti despre situaţia fotbaliştilor accidentaţi de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duminică, de la 20:00, FCSB o va întâlni, acasă, pe FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superliga. Meciul este, în direct, la Orange Sport.

MM Stoica, ultimele veşti din lotul FCSB-ului înainte de meciul cu FC Botoşani

FC Botoşani va juca următorul meci din SuperLigă împotriva celor de la FCSB. Partida va avea loc duminică, 25 februarie, de la ora 20:00 şi va fi transmisă pe Orange Sport 1.

MM Stoica a vorbit despre situaţia jucătorilor cu probleme medicale din lotul FCSB-ului. MM a anunţat şi când poate reveni pe teren Alexandru Pantea!

”Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare ligamentul anterior încurcişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot. 

Băluţă se antrenează de două zile cu echipa. Haruţ nu a început să facă antrenamentul integrat cu echipa, Chiricheş se antrenează cu echipa, poate fi şi duminică pe bancă, nu ştiu ce va fi.

A ieşit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios, iar Dawa abia mâine se prezintă în antremnament, va avea două până meci. A lipsit o săptămîână,. Dacă băiatul asta a solicitat, că trebuia să stea cineva cu soţia până vine cineva din Camerun... Ce era să spunem când e primul loc copil? E ok, el s-a antrenat acolo, dar de antrenat s-a antrenat”, a dezvăluit MM Stoica pentru Orange Sport. 

FC Botoşani este ”lanterna roşie” din SuperLiga României, cu 20 de puncte acumulate în 26 de etape. În timp ce, FCSB este pe primul loc în clasament, cu 55 de puncte.

”V-aţi plictisit?”. MM Stoica, neimpresionat de comunicatul lui Dan Şucu: ”Daaaa! Vezi că face la fel ca Gigi” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbaccidentati 

viewscnt
Articole similare