Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Candidatul pe care MM Stoica nu îl consideră potrivit pentru echipa naţională: ”E o mare diferenţă între a fi antrenor şi selecţioner” | EXCLUSIV

Candidatul pe care MM Stoica nu îl consideră potrivit pentru echipa naţională: ”E o mare diferenţă între a fi antrenor şi selecţioner” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

După ce a colaborat cu Edi Iordănescu la FCSB, MM Stoica este de părere că fostul antrenor al ”roş-albaştrilor” nu este neapărat potrivit pentru postul de selecţioner.

Odată cu ratarea calificării la barajul pentru Campionatul Mondial, Mirel Rădoi a părăsit echipa naţională, deşi plecarea sa nu este definitivă încă.

FRF ar putea încerca să redeschidă discuţiile cu fostul mijlocaş, însă pare că oficialii doresc să meargă în altă direcţie. Hagi a fost primul ofertat, iar Răzvan Lucescu a primit şi el o vizită din partea lui Burleanu şi Stoichiţă.

Pe lista FRF-ului se mai află şi câţiva antrenori din ţară, printre care şi Edi Iordănescu, liber de contract în urma despărţirii cu scandal de FCSB.

Deşi îl consideră un antrenor bun, MM Stoica nu este convins că fostul antrenor al ”roş-albaştrilor” este potrivit pentru postul de selecţioner.

MM Stoica nu crede că Edi Iordănescu ar fi potrivit pentru postul de selecţioner

”(n.r. despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să preia conducerea echipei naţională) Există o foarte mare diferenţă între a fi antrenor şi selectioner.

Sunt selecţioneri care ca antrenori nu au făcut nimic, în schimb au făcut performanţe ca selecţioneri, după cum sunt unii care au rezolvat şi una, şi alta.

Chiar dacă sunt oameni cu care am lucrat, nu ştiu dacă pot fi şi selecţioneri, pentru că e o meserie diferită.

(n.r. există ideea de proiect la naţională?) Pentru mine, nu! Pentru mine, naţionala e selecţionata celor mai valoroşi şi în formă jucători din ţara respectivă.

Trebuie să primeze performanţa, dar nimeni nu ştie ce performanţă poate să facă un posibil selecţioner”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu a fost tehnicianul FCSB-ului pentru mai puţin de trei luni, după ce semnase cu echipa în august, ca înlocuitor al lui Dinu Todoran.

Iordănescu jr. a ridicat echipa de la mijlocul clasamentului pâmă pe poziţia secundă, însă patronul tot nu a fost mulţumit de prestaţia tehnicianului său.

Becali susţine că nu i-a plăcut fotbalul jucat de echipă şi, după ce a revenit la vechile obiceiuri, de a critica echipa şi jucătorii, l-a făcut pe Edi Iordănescu să o părăsească pe FCSB.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare