Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Căpcăunul” Fabbiani a semnat! Unde a ajuns să antreneze fostul star de la CFR Cluj

”Căpcăunul” Fabbiani a semnat! Unde a ajuns să antreneze fostul star de la CFR Cluj

Fotbal

Comentarii

Cristian ''Căpcăunul'' Fabbiani, fostul atacant al echipei CFR Cluj, a fost numit, joi, în funcţia de antrenor al echipei Deportivo Riestra, nou-promovată în prima ligă argentiniană de fotbal.

Fabbiani (40 ani) îl înlocuieşte pe Matias Modolo şi va debuta pe banca echipei din Buenos Aires în acest sfârşit de săptămână, contra formaţiei sale de suflet, River Plate.

Cristian Fabbiani, noul antrenor al celor de la Deportivo Riestra

Cristian Fabbiani a fost prezent joi la meciul din Cupa Argentinei în care Deportivo Riestra a învins-o pe Comunicaciones, dintr-un penalty acordat la ultima fază a întâlnirii.

Cariera de antrenor a lui Fabbiani a debutat în 2021, la echipa Fenix, din liga a treia, apoi a pregătit-o prima oară pe Deportivo Riestra, după care a activat la Deportivo Merlo din 2023.

 

A costat o avere

În 2007, CFR Cluj l-a transferat pe Cristian Fabbiani de la Lanus, în schimbul a 3 milioane de euro.

A reuşit să marcheze 11 goluri în 33 de partide, însă problemele sale cu greutate s-au agravat, iar clujenii au decis să scape rapid de el.

În cei trei ani în care a fost legat de ardeleni, Fabbiani a mai fost împrumutat la Newells şi River, înainte să plece liber de contract la All Boys, toate formaţii din prima ligă argentiniană.

În cariera sa, Fabbiani a evoluat pentru echipele Lanus, Palestino, Beitar Ierusalim, Newells, River Plate, CFR Cluj, All Boys, Independiente, Sport Boys, Estudiantes, Liga de Portoviejo, Universitario şi Deportivo Merlo. S-a retras din activitate în 2020.

Afla mai multe despre: cristian fabbianideportivo riestraargentina 

viewscnt
Articole similare