Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este situaţia transferului lui Tănase. ”Încă se discută!” Declaraţiile căpitanului de la FCSB

Care este situaţia transferului lui Tănase. ”Încă se discută!” Declaraţiile căpitanului de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 3-3, cu CFR, într-un meci din etapa a XXII-a campionatului, în care gazdele au înscris ultimul gol în minutul 90+4.

Contractul lui Florin Tănase cu FCSB conţine o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, care, dacă va fi plătită, acesta poate pleca, dacă se înţelege la bani cu echipa respectivă. Căpitanul lui Toni Petrea a fost în negocieri cu Al Nassr, pe un salariu imens, dar nimic nu s-a concretizat până în acest moment.

La finalul meciului cu CFR Cluj, Florin Tănase a dezvăluit că transferul încă se discută, dar decarul FCSB-ului nu a dorit să ofere prea multe detalii.

”Încă se discută!” 

”Din păcate, am luat două goluri din faze fixe. Exact de ce ne era frică nu am scăpat. Este bine că am reuşit să egalăm pe final şi să scoatem un punct. Am picat. A venit şi acel gol norocos, cu spatele. Ce să zic... numai nouă ni se putea întâmpla. Probabil că dacă nu luam acel gol din acea fază fixă, altfel decurgea jocul.

Este bine că am marcat 3 goluri. Ne dă încredere pentru următoarele meciuri. Acum, rămâne de văzut dacă vom reuşi să câştigăm, să marcăm multe goluri, să ne apropiem. Şi titlul se va juca. Ne aşteptă un meci dificil. Jucăm în Ştefan cel Mare. Nu ştiu cât de bun va fi terenul acolo. Sperăm din tot sufletul să fie bun. 

Nu mă afectează transferul. Eu mă antrenez zi de zi. Îmi doresc să joc cât mai multe meciuri. Să marchez goluri, să îmi ajut echipa. Sunt fericit. Se discută, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Din ce am înţeles, încă se discută transferul, dar nu ştiu foarte multe. Deocamdată, nu ştiu foarte multe. Sunt aici. Mă concentrez pe ce am de făcut şi sper să reuşesc să îmi ajut echipa”, a spus Florin Tănase, la finalul meciului. 

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 58 de puncte, în timp ce FCSB este pe doi, cu 48 de puncte. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 38 de puncte.

Afla mai multe despre: tănase-fcsb-tănase 

viewscnt
Articole similare