Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care va fi următoarea rivalitate istorică din fotbalul mondial după Messi vs Ronaldo. Cine va concura cu Mbappe în acest deceniu

Care va fi următoarea rivalitate istorică din fotbalul mondial după Messi vs Ronaldo. Cine va concura cu Mbappe în acest deceniu
Comentarii

Lionel Messi (35 de ani) şi Cristiano Ronaldo (37 de ani) sunt la apus de carieră, iar în curând rivalitatea fabuloasă dintre ei, din ultimii 15 ani, va ajunge la final. Dar se anunţă alta, poate la fel de acerbă, între Mbappe (24 de ani) şi Haaland (22 de ani).

O nouă ivalitate istorică în fotbalul mondial după Messi vs Ronaldo: Mbappe vs Haaland

Rivalitatea dintre Messi şi Ronaldo a ţinut capul de afiş în fotbalul mondial în ultimii 15 ani, dar amândoi au ajuns la o vârstă venerabilă şi nu mai au mulţi ani de carieră în faţă.

Deşi Messi tocmai a devenit campion mondial, iar Ronaldo se pare că va semna cu Al Nassr, este de aşteptat ca acesta să fie cântecul de lebădă al celor doi mari sportivi, protagoniştii poate a celei mai mari rivalităţi din istoria fotbalului şi a sportului.

Dar în timp ce o concurenţă acerbă între doi mai fotbalişti este la apus, o alta se naşte. Iar toate indiciile duc la una între Kilian Mbappe şi Erling Haaland.

Fotbalistul francez s-a întors surprinzător de repede la antrenamentele lui PSG, în timp ce atacantul norvegian abia aşteaptă duelul cu Liverpool, din Cupa Ligii Angliei.

Despre această nouă rivalitate care ia naştere în fotbalul mondial a vorbit şi Haaland, care a subliniat că poate fi una pozitivă, pentru că i-ar ajuta pe fiecare dintre ei să dea tot ce au mai bun, la fel cum s-a întâmplat şi între Messi şi Ronaldo.

”O rivalitate între mine şi Kylian Mbappe cum a fost cea dintre Messi şi Ronaldo?

Poate fi un lucru pozitiv, Messi şi Ronaldo s-au ridicat unul pe celălalt, a fost rivalitatea dintre Barcelona şi Real Madrid, una perfectă. Dar eu nu mă compar cu alţii”, a declarat Haaland, citat de Viaplay.

Mbappe şi Haaland sunt cei mai bine cotaţi jucători din fotbalul mondial. Francezul valorează 160 de milioane de euro, iar norvegianul 170, conform transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: mbappehaalandmessironaldo 

viewscnt
Articole similare