Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti a devenit primul antrenor care a cucerit de patru ori Champions League: ”Sunt omul recordurilor”

Carlo Ancelotti a devenit primul antrenor care a cucerit de patru ori Champions League: ”Sunt omul recordurilor”
Comentarii

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

Tehnicianul Carlo Ancelotti a devenit, sâmbătă seară, primul antrenor de patru ori câştigător al Ligii Campionilor, principala competiţie intercluburi continentală.

Ancelotti a triumfat în 2003 şi în 2007 cu AC Milan şi în 2014 şi 2022 cu Real Madrid.

“Nu îmi vine să cred. Am avut un sezon fantastic. A fost un meci dificil. Până la urmă cred că am meritat să câştigăm competiţia. Suntem foarte fericiţi. Ce pot să spun? Nu pot să spun mai multe. Sunt un om al recordurilor. Am avut norocul să vin aici anul trecut şi să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate şi caracter”, a declarat tehnicianul la BT Sport, potrivit bbc.com.

De asemenea, Ancelotti a mai atins o bornă impresionantă. După câştigarea titlului cu Real Madrid, tehnicianul şi-a trecut în dreptul său cucerirea campionatului în cele mai titrate cinci campionate ale Europei (Chelsea, AC Milan, Bayern Munchen, PSG şi Real Madrid).

VIDEO | Sărbătoare pe Stade de France! Fotbaliştii lui Real Madrid au celebrat cel de al 14-lea trofeu Champions League din istoria clubului

 

Afla mai multe despre: carlo ancelottichampions leaguereal madrid 

viewscnt
Articole similare