Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de pregătită e Rapid de reluarea Superligii. Aspectul din echipa lui Bergodi care ”arată bine” | EXCLUSIV

Cât de pregătită e Rapid de reluarea Superligii. Aspectul din echipa lui Bergodi care ”arată bine” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a încheiat pregătirea de iarnă din Turcia, acolo unde tehnicianul Cristiano Bergodi (59 de ani) a văzut la lucru atât jucătorii pe care i-a folosit în prima parte a sezonului, cât şi pe cei noi, aduşi în perioada actuală de mercato.

Rapid "arată bine cu primul 11 şi rezervele"

Rapid a încheiat cantonamentul de iarnă din Antalya cu un eşec, scor 2-3, în faţa belgienilor de la Westerlo.

În urma acestui amical, elevii lui Cristiano Bergodi se pregătesc pentru revenirea în ţară, acolo unde vor debuta în Superligă într-o săptămână.

La Bucureşti, în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a tras concluziile după cantonamentul giuleştenilor şi a subliniat faptul că Rapid are un lot puternic, echilibrat, care va pune mari probleme în partea a doua a sezonului.

Mai multe întrebări decât concluzii după cantonamentul făcut de iarnă făcut de Rapid

Când a văzut primul ”11” al giuleştenilor din partida de verificare cu Westerlo, Panduru a avut o nelămurire cu privire la un post cheie din formula aleasă de Bergodi.

Echipa de start pentru Rapid în ultimul amical al iernii: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Djokovic, Oaidă, Hasani, Cîrjan, Krasniqi – Rrahmani. Antrenor: Cristiano Bergodi.

”Să impresioneze Cîrjan aşa mult? Sau să vezi la meciul ăsta care joacă bine. Să faci acolo cu Braun şi Onea. Aşa vrei să-l vezi şi pe Cîrjan. Putem să băgăm pe cineva în locul lui Borza sub 21? Da, Cîrjan. Dar pentru asta trebuie să-l vedem. 

Şi atunci au fost practic obligaţi să-l bage, să-l vadă şi dacă sunt mulţumiţi de el să facă acolo o schimbare sau să rămână aşa (n.r. primul 11 din ultimul amical). Dar m-aş mira să lipsească Braun, care pare din filmul Rapidului.

Rapid vine şi după nişte meciuri în campionat grele şi pare că e o continuare a ce s-a întâmplat. Rrahmani e ok, a revenit. E şi Krasniqi acolo. Rapid are soluţii. Arată bine cu primul 11 şi rezervele”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Când şi unde are loc primul meci al Rapidului în 2024

Rapid debutează în noul an în Superligă pe teren propriu, contra lui FCU Craiova, vineri, 19 ianuarie 2024, de la ora 20:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodibasarab pandurusuperliga 

viewscnt
Articole similare