Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Din România e mai greu". Reacţia lui Florinel Coman după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

"Din România e mai greu". Reacţia lui Florinel Coman după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman a vorbit despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham Hotspur pe 30 de milioane de euro.

Coechipieri la echipa naţională, Florinel Coman şi Radu Drăguşin vor juca cel mai probabil la EURO 2024 sub comanda lui Edi Iordănescu.

Coman, unul dintre golgheterii Superligii şi al celor de la FCSB l-a felicitat pe Radu Drăguşin pentru transferul de la Genoa la Spurs şi crede că va reuşi să se impună în tricoul formaţiei din Premier League. Coman a adăugat faptul că este aproape imposibil pentru un jucător din Superliga să prindă un transfer în afară pentru o astfel de sumă.

Florinel Coman: "Este un super băiat"

"N-am reuşit să vorbesc încă cu Drăguşin. Încă nu i-am scris. De abia a ajuns acolo, a semnat. O să-i scriu. Mă bucur foarte mult pentru el. Iată că în vremurile acestea, în care avem un fotbal mai slab, un jucător face pasul în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.

Sper să facă faţă şi cu siguranţă se va impune. E un jucător foarte bun, un caracter excepţional, un băiat care se antrenează exemplar, un coleg, un prieten. Mi s-a părut super, super, băiat.

Da, ne motivează transferul lui şi pe noi, dar şi pe cei mai tineri, de 17-18 ani, care joacă prin Liga 1. Ar trebui să fie o motivaţie pentru ei.

(n.r. dacă se poate pleca din România pe 30 de milioane) Nu, niciodată! E foarte greu. El a cresut acolo, a fost la echipe mari, şi-a câştigat postul de titular la Genoa prin valoarea lui. E foarte greu să pleci din România pe suma asta", a declarat Florinel Coman, conform sport.ro

 

Afla mai multe despre: radu dragusinflorinel comantottenhamfcsbeuro 2024echipa nationala 

viewscnt
Articole similare