Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FCSB a anunţat transferul lui Nana Antwi, fundaşul ghanez venit de la Urartu

OFICIAL | FCSB a anunţat transferul lui Nana Antwi, fundaşul ghanez venit de la Urartu

FCSB

Comentarii

FCSB a oficializat transferul fundaşului lateral ghanez, Nana Antwi (23 de ani), de la FC Urartu.

Nana Antwi, fundaşul dreapta în vârstă de 23 de ani, care a petrecut ultimele două sezoane în Armenia, la Urartu, a semnat oficial cu liderul din Superliga, FCSB. Săptămâna trecută, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că fundaşul dreapta Nana Antwi (23 de ani) este alesul conducerii pentru a întări defensiva.

În ultimele zile, negocierile s-au intensificat pentru ca jucătorul ghanez să facă pasul de la FC Urartu, din Armenia, la FCSB, care a plecat în Antalya, pentru cantonamentul de pregătire premergător Superligii.

Suma plătită de Gigi Becali pentru transferul lui Nana Antwi

Gigi Becali a făcut plata, a trimis 50.000 de euro spre Urartu, iar deplasarea agentului Florin Vulturar a definitivat transferul.  Agentul Florin Vulturar a dezvăluit starea de spirit a fundaşului ghanez şi a oferit detalii de ultimă oră. 

"Jucătorul e foarte încântat că s-a rezolvat transferul în această iarnă şi abia aşteaptă să ajungă la echipă." a declarat Florin Vulturar, pentru Orange Sport.

Nana Antwi mai avea doar şase luni de contract cu Urartu, iar FCSB a reuşit să-l transfere pentru o sumă modifică. 

În 2018, fundaşul dreapta a ajuns pentru prima dată în Armenia, la Lori Vanadzor, iar un an mai târziu a fost luat de Lille, la echipa a doua. Antwi a revenit la echipa din Armenia, apoi a făcut pasul la Urartu, în 2021, pentru care are 86 de meciuri, 2 goluri şi 8 pase decisive. 

  • 275.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului lateral adus de Urartu de la Lille, conform transfermarkt.com

Venirea lui Nana Antwi la FCSB îi complică situaţia veteranului din flancul drept al defensivei "roş-albaştrilor", Valentin Creţu, fotbalist care se află pe finalul înţelegerii sale cu liderul din Superliga.

Afla mai multe despre: fcsbnana antwigigi becalitransferfc urartuurartuarmenia 

viewscnt
Articole similare