Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a plătit! Încă un transfer făcut de FCSB: "Jucătorul e încântat. Doreşte să câştige campionatul" | EXCLUSIV

Gigi Becali a plătit! Încă un transfer făcut de FCSB: "Jucătorul e încântat. Doreşte să câştige campionatul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a rezolvat al treilea transfer în această perioadă. După Luis Phelipe şi Baba Alhassan, echipa finanţată de Gigi Becali a punctat şi în defensivă, pe unul dintre posturile pe care bucureştenii au vrut să se întărească. Fotbalistul doar aşteaptă actele necesare, pentru a putea ajunge în Turcia, în cantonamentul echipei.

FCSB a rezolvat al treilea transfer din iarnă! Prima reacţie: "Îşi doreşte să câştige campionatul"

Săptămâna trecută, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că fundaşul dreapta Nana Antwi (23 de ani) este alesul conducerii pentru a întări defensiva. 

În ultimele zile, negocierile s-au intensificat pentru ca jucătorul ghanez să facă pasul de la FC Urartu, din Armenia, la FCSB, care a plecat în Antalya, pentru cantonamentul de pregătire premergător Superligii.

În acest moment, transferul a fost perfectat, odată cu semnarea actelor.  

Gigi Becali a făcut plata, a trimis 50.000 de euro spre Urartu, iar deplasarea agentului Florin Vulturar a definitivat transferul. 

Inclusiv Nana Antwi şi-a dat acordul pentru transferul în România, iar din acest moment se lucrează doar în privinţa actelor necesare pătrunderii sale pe teritoriul Turciei, unde urmează să-şi cunoască colegii şi antrenorii cu care vrea titlul în Superliga. 

Agentul Florin Vulturar a dezvăluit starea de spirit a fundaşului ghanez şi a oferit detalii de ultimă oră. 

"Jucătorul e foarte încântat că s-a rezolvat transferul în această iarnă şi abia aşteaptă să ajungă la echipă. Îşi doreşte să câştige campionatul cu FCSB. Încercăm să rezolvăm toate documentele pentru viză. 

El are nevoie de viză ca să intre în Turcia şi vedem mâine sau poimâine situaţia cu viza", a declarat Florin Vulturar, pentru Orange Sport. 

Nana Antwi mai avea doar şase luni de contract cu Urartu, iar FCSB a reuşit să-l transfere pentru o sumă modifică. 

În 2018, fundaşul dreapta a ajuns pentru prima dată în Armenia, la Lori Vanadzor, iar un an mai târziu a fost luat de Lille, la echipa a doua. Antwi a revenit la echipa din Armenia, apoi a făcut pasul la Urartu, în 2021, pentru care are 86 de meciuri, 2 goluri şi 8 pase decisive. 

Ce se întâmplă cu Valentin Creţu la FCSB?

Antwi este al treilea transfer la FCSB, după Luis Phelipe şi Baba Alhassan, iar sosirea fundaşului dreapta înseamnă o concurenţă acerbă pe partea dreaptă a apărării, acolo unde mai sunt Alexandru Pantea şi Valentin Creţu. 

De altfel, Valentin Creţu a rămas fără contract, dar tot a fost luat în cantonamentul FCSB din Antalya. 

În privinţa sa, MM Stoica a transmis că şi-ar dori să rămână în lot, din mai multe motive: "Eu aş vrea ca el să rămână până în vară şi sper să rămănă, chiar dacă va fi transferat alt fundaş dreapta, că ne poate ajuta. 

Nu ştim ce aducem, mai ales jucători care n-au evoluat în România şi cred că Vali Creţu rămâne o soluţie pentru noi", spunea MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalinana antwitransferuri fcsbnana antwi transfer fcsbflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare