Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, analizat de fostul său antrenor de la juniori: „Va fi cel mai bun din lume!” + Cum era să fie dat afară de la Regal | EXCLUSIV

Radu Drăguşin, analizat de fostul său antrenor de la juniori: „Va fi cel mai bun din lume!” + Cum era să fie dat afară de la Regal | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin este noul fotbalist al celor de la Tottenham şi ar putea debuta chiar cu Manchester United.

Antrenorul lui Drăguşin de la juniori a dat verdictul: „Va fi cel mai bun fundaş central din lume!”

Iulian Stavrică, îndrumătorul fundaşului din perioada junioratului, a vorbit în exclusivitate pnetru Orange Sport despre perioada de început a internaţionalului român şi a dat un verdict foarte optimist.

„Eşti mândru, normal, că e munca ta de atâţia ani de zile. De la 7 ani de când l-am descoperit. Când a venit el în 2009 la Sportul Studenţesc a fost o selecţie foarte riguroasă, nu pe pile sau relaţii cum se mai face. Şi atunci a apărut şi Radu, un copil timid cu vreo 20 cm mai mare decât toţi ceilalţi ai grupei. Nu am crezut că este născut în 2002.

(n.r. Drăguşin a pus condiţie să vină şi antrenorul lui la Regal) Din discuţiile care au fost au vrut să-l dea afară pe Radu şi au intervenit părinţi şi până la urmă a fost păstrat. Ca model îl are pe Sergio Ramos de mic. Când l-am văzut, i-am şi zis că are calităţile lui. Aveam o chestiune vorbită cu părinţii.

Dacă îi prindeam pe la McDonalds, nu îi mai primeam pe juniori la antrenamente. Şi fugeau când auzeau de aşa ceva. Sunt sigur că Drăguşin va ajunge cel mai bun fundaş central din lume. Cel mai bun!”, a declarat Iulian Stavrică pentru Orange Sport.

Preşedintele lui Regal Sport a făcut o comparaţie între Radu Drăguşin şi Tavi Popescu din perioada junioratului

„De mic a fost disciplinat. Pentru mine nu e nicio surpriză. La sfârşitul compeţiţiei, antrenorii le dădeau un program pentru acasă. 90% dintre copiii de vârsta lui nu-l făceau. Pe Radu îl găseai pe stradă făcându-şi antrenamentul. Când se reluau pregătirile, se dădeau acele teste, iar Radu era pregătti 100%. Era foarte disciplinat.

În comparaţie cu Tavi (n.r. Popescu) nu l-am văzut plângând niciodată. Era un lider şi pe lideri nu-i vezi plângând. El strângea echipa lângă el, n-am văzut niciodată să se plângă de condiţii. N-am auzit de la el niciodată lucruri negative legate de ce i se întâmplă în lumea fotbalului.

Tot Radu va depăşi recordul de transfer. Eu îl asemăn pe Drăguşin cu Popovici. Cred că va avea acelaşi impact pe care l-a avut Popovici în sportul românesc. Cred că acest transfer îi va motiva şi pe foştii lui colegi. Pe Tavi trebuie neapărat să-l motiveze lucrul ăsta”, a declarat Mihai Badea pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: radu dragusinantrenortottenham 

viewscnt
Articole similare