Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

700.000 de euro pentru încă un transfer la FCSB, al patrulea din iarnă. "Un salariu mai bun într-un campionat mult mai puternic"

700.000 de euro pentru încă un transfer la FCSB, al patrulea din iarnă. "Un salariu mai bun într-un campionat mult mai puternic"

FCSB

Comentarii

FCSB ar putea continua să transfere în această iarnă, după ce a oficializat trei mutări. După Phelipe, Alhassan şi Antwi, presa din Albania oferă detalii despre mijlocaşul care ar fi ajuns în atenţia celor de la FCSB.

Negocierile pentru al patrulea transfer la FCSB pot începe în curând. Fotbalistul costă 700.000 de euro

FCSB se pregăteşte în Antalya pentru reluarea Superligii, iar în cantonament au sosit Luis Phelipe şi Baba Alhassan, care au oferit imagini inedite din momentul "botezului". Aşteptat este şi Nana Antwi, al treilea transfer al FCSB, care va putea intra în Turcia, după ce va primi viza. 

În ultimele ore, presa din Albania a anunţat că încă un fotbalist a devenit interesant pentru FCSB. 

Maguette Gueye (21 de ani) evoluează pe postul de mijlocaş central la FK Partizani, în prima ligă albaneză, iar publicaţia Panorama notează că senegalezul e dorit de FCSB. 

Jurnaliştii albanezi au detaliat situaţia lui Maguette Gueye, în schimbul căruia FK Partizani doreşte 700.000 de euro. 

"Pe zi ce trece, Partizan devine o 'piaţă' preferată pentru cluburile europene mari. 'Roşii' au nume tentante în echipă. Unul dintre ei este Maguette Gueye. 

Deşi a confirmat doar în ultimele 4-5 luni, tânărul de 20 de ani a ajuns recent pe lista giganţilor români de la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB).

Cu toate acestea, jumătate de milion este puţin pentru Partizan. Clubul 'roşu' ştie foarte bine ce jucător are pe mână şi va cere mai mult.

De fapt, planul este să fie ţinut până în vară, pentru o tranzacţie mai mare. Problema în acest moment este contractul senegalezului, care se încheie la finalul sezonului viitor, iar reînnoirea pare o misiune dificilă în acest moment.

Partizan l-ar lăsa pe Maguette Gueye la Steaua (n.r. - FCSB) pentru o cifră de aproximativ 700 de mii de euro. 

Negocierile dintre cele două cluburi sunt de aşteptat să înceapă în zilele următoare. Jucătorul ar fi cu siguranţă deschis către acest transfer, care i-ar oferi un salariu mai bun şi l-ar catapulta într-un campionat mult mai puternic", a anunţat sursa citată. 

  • 24 de meciuri, 3 goluri şi 1 pasă de gol sunt cifrele lui Maguette Gueye la Partizani, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: maguette gueyemaguette gueye fcsbtransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare