Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Romario Benzar a numit jucătorul care îl poate înlocui pe Andrei Raţiu, în cadrul echipei naţionale

EXCLUSIV | Romario Benzar a numit jucătorul care îl poate înlocui pe Andrei Raţiu, în cadrul echipei naţionale

Superliga

Comentarii

Romario Benzar (31 de ani), fotbalistul celor de la FC Botoşani, ultima clasată din Superliga a vorbit despre o eventuală variantă pentru echipa naţională, pe postul de fundaş dreapta.

Fostul jucător de la Farul şi FCSB l-a evidenţiat pe Alexandru Pantea, tânărul fundaş dreapta al celor de la FCSB. Benzar i-a felicitat pe tricolori pentru obţinerea calificării la EURO 2024 şi le urează succes la turneul final din Germania.

Romario Benzar: "Raţiu este singurul care a avut evoluţii bune"

"Băieţii cred că au făcut o campanie extraordinară, mai ales că sau şi calificat, Raţiu a avut evoluţii foarte bune, dar din păcate e cam singurul care a avut evoluţii bune (n.r. pe postul de fundaş dreapta).

Din ce am văzut, nu prea joacă la echipa lui, personal mai văd un jucător foarte bun în Liga 1, pe Pantea, are o scădere în ultimul timp, dar cred că e un jucător de mare viitor şi îl văd la naţională.", a declarat Romario Benzar, pentru Orange Sport.

Benzar nu exclude o revenire a sa la echipa naţională. Fundaşul dreapta al celor de la FC Botoşani are deja 16 selecţii în tricoul echipei naţionale. Campion al României cu Viitorul în 2017, Benzar a debutat pentru România în septembrie 2016.

"Atât timp cât joc fotbal, mă văd la naţională, am avut o perioada grea în care am avut multe accidentări, cariera mi-a luat-o puţin în jos, dar am încredere, muncesc ca să revin din nou sus.", a mai spus Benzar.

 
 

Afla mai multe despre: romario benzaralexandru panteaechipa nationalafc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare