Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea Farului, după ”cea mai scurtă negociere” pentru un transfer: ”Asta aşteptăm” | EXCLUSIV

Conducerea Farului, după ”cea mai scurtă negociere” pentru un transfer: ”Asta aşteptăm” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele celor de la Farul Constanţa, Gică Popescu (56 de ani), a vorbit despre cel mai nou transfer făcut de campioana României, Ronaldo Deaconu (26 de ani). ”Marinarii” au un sezon modest până acum, în comparatie cu cel precedent, când au luat titlul.

Gică Hagi a reuşit să-l transfere pe Ronaldo Deaconu, un fotbalist care nu şi-a ascuns intenţia în trecut să lucreze cu "Regele".

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a fost şi pe lista celor de la Dinamo, dar acesta a preferat să ajungă la Farul Constanţa, sub comanda lui Hagi.

Contractul semnat este valabil până în vara anului 2026, iar Ronaldo Deaconu a oferit deja prima reacţie după ce mutarea a devenit oficială.

Ce aşteptări au cei de la Farul de la Ronaldo Deaconu, noul lor jucător

Totodată, conducerea Farului a reacţionat şi ea. Preşedintele clubului, Gică Popescu, a explicat care sunt aşteptările campioanei României de la noul ei jucător.

"De la Deaconu aştept să aducă un plus. Lucrul care ne-a lipsit în prima parte a campionatului este faptul că jucătorii pe care i-am adus nu au adus plusul pe care îl aşteptam.

Jucătorii de anul trecut s-au accidentat, n-au mai avut evoluţiile de anul trecut, nici Mazilu, nici Louis Munteanu, Alibec a plecat.

Toate aceste circumstanţe au dus ca noi să ajungem pe locul şase. Aştept ca jucătorii care au avut oscilaţii să revină la forma de anul trecut", a declarat Gică Popescu, la Orange Sport.

Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu şi-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru mai multe formaţii din Olanda: Feyenoord Rotterdam (tineret) şi Twente Enschede (tineret).

Apoi, ca jucător liber de contract, a revenit în România şi a mai jucat la ASA Tg. Mureş şi Concordia Chiajna. A continuat cu o aventură la HNK Gorica (Croaţia), dar s-a întors în ţară, unde a mai jucat la Sepsi Sf. Gheorghe şi Gaz Metan Mediaş.

Mirajul de a evolua peste hotare l-a tentat din nou şi a ajuns până în China, la Shaanxi Chang'an Athletic, revenind în Europa, în Polonia, la Korona Kielce, iar acum se întoarce în România, sub comanda lui Gică Hagi.

”Am negociat în 30 de secunde totul”

”Sunt foarte fericit că am venit la Farul. Am negociat în 30 de secunde totul, am fost sunat, m-au întrebat ce vreau, am acceptat. 

A fost cea mai scurtă negociere pe care am avut-o. Au fost cele mai inspirate 30 de secunde din viaţa mea, vreau să mă bat la titlu şi la grupele Ligii Campionilor”, afirma, zilele trecute, Deaconu.

Afla mai multe despre: farulgica popescuronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare