Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât plăteşte Dinamo către Clubul Sportiv pentru închierea arenei din Ştefan cel Mare. Suma e infimă, în comparaţie cu chiria percepută de CSA Steaua pentru FCSB | EXCLUSIV

Cât plăteşte Dinamo către Clubul Sportiv pentru închierea arenei din Ştefan cel Mare. Suma e infimă, în comparaţie cu chiria percepută de CSA Steaua pentru FCSB | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

"Telenovela" FCSB în Ghencea este pe cale să aibă un final fericit pentru echipa lui Gigi Becali, care - ajutată premierul Marcel Ciolacu - va putea disputa meciul cu Dinamo din Superligă pe stadionul Steaua, dar cu o clauză uriaşă în contractul încheiat între cele două părţi.

CSA Steaua a trecut o clauză de un milion de euro pentru orice daune provocate arenei sau gazonului din Ghencea în timpul partidei dintre FCSB - Dinamo, una de mare risc din punct de vedere al securităţii: un milion de euro, sumă care l-a indignat pe Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport.

Dinamo plăteşte o sumă infimă de bani pentru închirierea stadionului din Ştefan cel Mare de la Clubul Sportiv

FCSB va plăti pentru închirierea arenei din Ghencea nu mai puţin de 35.000 de euro pentru evenimentul care va avea loc pe stadionul din cadrul Clubului Sportiv al Armatei, conform gsp.ro. Suma este una uriaşă, având în vedere cheltuiala lui Dinamo cu arena din Ştefan cel Mare.

Orange Sport a aflat că şefii CS Dinamo - entitate care administrează stadionul Dinamo - percep o taxă de doar 1500 de lei oră, echivalentul a trei sute de euro pentru un meci organizat de FC Dinamo 1948, echipa de fotbal care evoluează pe stadionul din Ştefan cel Mare. Pentru patru ore de închiriere, de exemplu, Dinamo plăteşte 1.200 de euro către Clubul Sportiv.

Faţă de 35.000 de euro pe care îi percepe CSA Steaua de la FCSB pentru închierea stadionului Steaua, suma este infimă.

Gigi Becali acceptă să plătească pentru schimbarea gazonului din Ghencea

CSA Steaua trecut în contractul de închiriere cu FCSB pentru partida cu Dinamo o clauză 1.000.000 de euro pentru daune. Gigi Becali a anunţat că e gata să plătească pentru înlocuirea gazonului, dacă suprafaţa de joc va suferi daune în timpul derby-ului FCSB - Dinamo, programat pe 22 iulie în etapa a 2-a din noul sezon de Superligă.

„M-am angajat prin contract ca să schimb eu gazonul dacă vor fi probleme după meci şi gazonul va fi stricat. Plătesc eu noul gazon! Dar nimic altceva. Vom juca în Ghencea, totul este rezolvat din ce mi-a transmis Argăseală”, a transmis Becali, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamofcsbcsa steauachirie stadion dinamochirie stadion dinamo 

viewscnt
Articole similare