Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Popa, arbitru de Liga 1, a fost delegat la meciul Petrolul - Chiajna. Cum i s-a părut lui Claudiu Niculescu prestaţia centralului: ”Ne-a tocat”

Cătălin Popa, arbitru de Liga 1, a fost delegat la meciul Petrolul - Chiajna. Cum i s-a părut lui Claudiu Niculescu prestaţia centralului: ”Ne-a tocat”

Concordia Chiajna

Comentarii

Concordia Chiajna a pierdut duelul cu Petrolul Ploieşti, din a 14-a etapă a Ligii 2, scor 0-1, pe stadionul Ilie Oană.

Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna au deschis a 14-a etapă a sezonului regular din Liga 1. Deja lider detaşat în clasament, formaţia pregătită de Nae Constantin a reuşit să majoreze diferenţa faţă de ilfoveni.

Cu Chiajna la doar şase puncte în urmă, prahovenii au reuşit să se impună chinuit, 1-0, şi să îşi asigure un avans de nouă puncte, cel puţin până la meciul lui U Cluj.

Ardelenii sunt la egalitate de puncte cu Concordia, dar au un meci în minus jucat şi pot reveni la şase puncte de liderul Petrolul, dacă se impun împotriva Stelei, marţi.

În înfrângerea cu Petrolul, Chiajna a demonstrat că are forţa de a se lupta de la egal la egal cu cele mai puternice echipe din al doilea eşalon, chiar dacă a plecat acasă fără puncte.

Echipa lui Claudiu Niculescu a dominat pe alocuri jocul şi ar fi putut scoate măcar o remiză, însă atacanţii ploieşteni au fost mai inspiraţi.

Cum i s-a părut lui Claudiu Niculescu prestaţia lui Cătălin Popa în duelul Petrolul - Chiajna

Juranovic a fost intordus de pe bancă şi a dat lovitura pe final de meci, cu o lovitură de cap, în urma unui corner. Însă, în urma golului, antrenorul Concordiei a pus tunurile pe arbitraj.

Claudiu Niculescu a afirmat că pe reluări se vedea că Juranovic a fost cel ce dăduse mingea în aut şi că arbitrul nu ar fi trebuit să dicteze corner.

Mai mult, antrenorul ilfovenilor l-a acuzat pe unul dintre asistenţi că a favorizat echipa gazdă în ”derby-ul” din Liga 2.

Un joc echilibrat, dar pe care în mare parte l-am controlat noi. Sunt puţin supărat pentru că am pierdut, dar am încredere că putem promova.

Cred că ne-am ridicat la nivelul acestui derby şi în mare parte a timpului am fost peste liderul campionatului. Se joacă în continuare campionatul, ne mai întâlnim de două ori cu ei.

(n.r. despre arbitraj) Ne-a tocat, puţin mărunt, nu foarte tare, dar la orice contact a fluierat pentru ei. Când deveneam puţin periculoşi în preajma careului... cel puţin asistentul de pe parea mea s-a speriat, poate aveam lovitură liberă laterală.

Jarovic a dat cu umărul în corner (n.r. la faza dinaintea golului)”, a declarat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: claudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare