Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani a donat Gigi Becali către Spitalul Matei Balş. Suma este uriaşă. Încă un spital i-a cerut ajutorul: ”Dau, ce să fac cu banii?”

Câţi bani a donat Gigi Becali către Spitalul Matei Balş. Suma este uriaşă. Încă un spital i-a cerut ajutorul: ”Dau, ce să fac cu banii?”

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a făcut o donaţie consistentă către Spitalul Matei Balş, din Bucureşti, care s-a plâns de multe lipsuri în lupta cu pandemia de coronavirus. Patronul FCSB a donat produse în valoare totală de peste 100.000 de euro.

Sistemul sanitar din România este pus la grea încercare din cauza cazurilor de coronavirus. Printre cele mai solicitate instituţii, în această perioadă,  este Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş, din Bucureşti. Persoane din conducerea spitalului au apelat la bunăvoinţa lui Gigi Becali, care a răspuns afirmativ.

Câţi bani a donat Gigi Becali către Spitalul Matei Balş: ”Am dat vreo 13.000 de euro doar pe calculatoare”

Patronul FCSB a oferti câteva detalii despre donaţiile pe care le-a făcut către Institutul Matei Balş. Acum, spune că a primit o solicitare similară şi din partea Spitalului din Rădăuţi:

”Doar la Spitalul Matei Balş am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuţi şi voi duce vineri şi acolo. Am dat şi mese, şi scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Câţi bani a donat Gigi Becali la Matei Balş: ”Am investit 100.000 de euro”

Patronul FCSB susţine că are o relaţie foarte bună cu Adrian Streinu Cercel, directorul Insitutului Matei Balş, însă nu este singurul motiv pentru care a făcut o donaţie consistentă. Gigi Becali susţine că va încerca să ajute şi alte spitale din ţară, care se luptă cu pandemia de coronavirus.

Dar dacă va mai fi nevoie şi în altă parte în Bucureşti sau în ţară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit până acum 100.000 de euro la Matei Balş de când cu virusul ăsta”, a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare