Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani a încasat Gigi Becali în urma accidentului rutier din Ilfov. ”Mi-au luat maşina”

Câţi bani a încasat Gigi Becali în urma accidentului rutier din Ilfov. ”Mi-au luat maşina”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani) a trecut printr-o sperietură îngrozitoare, în urmă cu mai bine de o lună, când a suferit un accident rutier.

Mai exact, pe 12 noiembrie, Gigi Becali a ajuns cu maşina sa, un Rolls Royce cotat la aproximativ 400.000 de euro, într-un şanţ, după ce un alt autoturism i-ar fi tăiat calea, în tentativa de a reuşi o depăşire imprudentă.

Gigi Becali face bani şi din necazuri

În urma celor întâmplate, Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată, care l-a chinuit câteva zile bune, dar şi cu avarii semnificative la Rolls Royce.

Chiar şi aşa, omul de afaceri şi-a demonstrat încă o dată măiestria în arta negoţului. Firma de asigurare i-a transmis că-i oferă 330.000 de euro pentru daune, dar vor păstra maşina şi o vor scoate la licitaţie.

Omul de afaceri a fost de acord şi a intrat chiar el la licitaţie, unde avea să o recâştige pentru 160.000 de euro. În consecinţă, cei de la asigurări îi vor plăti lui Gigi Becali doar diferenţa până la 330.000 de euro, adică 170.000 de euro, care acoperă lejer reparaţiile bolidului.

  • De asemenea, patronul celor de la FCSB a încasat o sumă frumoasă şi din asigurările de sănătate, în urma problemelor avute la coaste.

De la asigurări mi-au zis că îmi plătesc 330.000 de euro, dar îmi iau maşina. Mi-au luat-o, au scos-o la licitaţie şi am cumpărat-o eu cu 160.000 de euro şi ei îmi mai dau doar 200.000 de euro.

În România o repar cu 100.000 de euro. Am primit şi 100.000 de euro daune pentru coasta fisurată, pentru tratament. Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi.

Sunt cu Hristos şi cred în El şi sunt ca un leu între câini şi vulpi”, a declarat Gigi Becali, la România TV, conform cancan.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliilfovaccidentrolls royce 

viewscnt
Articole similare