Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se simte Gigi Becali după accidentul rutier în care a fost implicat. MM Stoica a făcut dezvăluirea. ”S-a zguduit puţin” | EXCLUSIV

Cum se simte Gigi Becali după accidentul rutier în care a fost implicat. MM Stoica a făcut dezvăluirea. ”S-a zguduit puţin” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a fost implicat, duminică, într-un accident din care a scăpat nevătămat, el intrând cu maşina într-un şanţ, în zona localităţii Dobroeşti. Mihai Stoica, oficialul FCSB, a dezvăluit că finanţatorul vicecampioanei se simte foarte bine iar ”tonusul său este bun”.

Gigi Becali ”s-a zguduit puţin”, dar se simte bine. MM Stoica: ”A avut noroc că nu s-a răsturnat”

Gigi Becali a intrat cu maşina într-un şanţ de pe şoseaua de centură a Bucureştiului, duminică, după ce a evitat un participant la trafic care se angajase într-o depăşire în acelaşi timp cu el. Pentru a evita coliziunea, omul de afaceri din Pipera a preferat să intre cu maşina în şanţ.

Deşi iniţial a anunţat că nu el a condusl bolidul Rolls-Royce în momentul accidentului, Gigi Becali a ajuns la un spital privat din Capitală cu contuzii la coaste şi, mai târziu, la poliţia din Pantelimon pentru declaraţii şi pentru a fi supus unui drugtest şi unui alcooltest.

”(n.r. Cum se simte Gigi Becali?) S-a zguduit puţin. Accidentul a fost duminică, pe la 11 şi ceva, venea de la biserică, iar noi am fost la el la spital, imediat după ce s-a terminat meciul. Pe la două am plecat de la spital.  E OK. E bine, are un tonus bun. Doar că groapa era destul de mare. Şanţul af ost destul de mare. Bine că nu s-a răsturnat”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Patronul FCSB-ului are doar o coastă fisurată

“Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. De aia s-a făcut accidentul. Să nu mă duc la sfinţire la Comanca, la Olăneşti.

Am băgat un corset şi am plecat. Acum mă întorc.  Omul ăla a plecat de frică. S-a făcut că nu vede. Dacă n-ai bărbăţie… Pe vremea la Ceauşescu ne-am bătut vreo 5-6 inşi”, a spus Gigi Becali în urmă cu câteva zile, la Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare