Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Burdujan a spus o informaţie incredibilă despre familie în faţa poliţiei! Informarea oficială a autorităţilor: "Nu doreşte"

Lucian Burdujan a spus o informaţie incredibilă despre familie în faţa poliţiei! Informarea oficială a autorităţilor: "Nu doreşte"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Fostul fotbalist Lucian Burdujan nu doreşte ca familia sa să ştie unde locuieşte. Informarea oficială a venit din partea IPJ Neamţ, după ce acesta s-a prezentat la secţia de poliţie, pentru ca anunţul privind dispariţia sa să fie revocat.

Lucian Burdujan a apărut, însă a făcut un anunţ inimaginabil despre familie în faţa poliţiştilor

Dat dispărut de mama sa din luna octombrie, după ce familia nu a mai putut lua legătura cu el din luna septembrie, Lucian Burdujan s-a prezentat miercuri la o secţie de poliţie, a solicitat revocarea anunţului referitor la dispariţia sa. 

”Astăzi, persoana a cărei dispariţie a fost reclamată la data de 20 octombrie a.c. s-a prezentat la o unitate de poliţie. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni. De asemenea, persoana în cauză nu doreşte să transmită familiei sale informaţii privind adresa unde locuieşte, familia fiind informată cu privire la aceste aspecte”, a transmis IPJ Neamţ, conform News.ro

Acesta a precizat că a plecat voluntar de la adresa de domiciliu şi că doreşte să fie revocat anunţul referitor la dispariţia sa.

El a refuzat să spună unde s-a aflat în perioada în care familia nu l-a putut contacta şi a declarat că nu doreşte să ia legătura cu membrii familiei.

Lucian Burdujan a jucat la Rapid în perioada 2004-2008 şi a cucerit alături de giuleşteni două Cupe ale României, fiind un jucător important în echipa care a fost eliminată de FCSB în sferturl ”UEFAntastic” din 2006. A mai evoluat pentru Ceahlăul, Vaslui, FCSB, Chernomorets Odesa, Tavriya, Hoverla, Hatta, Europa FC, AEL Kalloni, Aiginiakos şi Karagiannia.

Galerie foto cu Lucian Burdujan

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lucian burdujanlucian burdujan disparitielucian burdujan familie 

viewscnt
Articole similare