Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Unul dintre ”UEFAntasticii” Rapidului este dat dispărut de familia sa. ”A plecat în urmă cu un an şi nu s-a mai întors”

Incredibil! Unul dintre ”UEFAntasticii” Rapidului este dat dispărut de familia sa. ”A plecat în urmă cu un an şi nu s-a mai întors”galerie foto

Superliga

Comentarii

Poliţia Română a publicat în rubrica persoanelor dispărute o poză cu Lucian Burdujan, jucător ce a activat pentru echipe precum Rapid şi FCSB.

Fostul campion al României cu formaţia giuleşteană a plecat în luna noiembrie a anului trecut din locuinţa sa din Piatra Neamţ, iar de atunci familia sa nu mai ştie nimic de el.

”Burdujan Lucian, în vârstă de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuinţa sa din mun. Piatra Neamţ, jud. Neamţ şi nu s-a mai întors până în prezent”, se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Din informaţiile Fanatik, tatăl lui Lucian Burdujan ar fi decedat în Italia, iar familia sa nu a avut bani să îi aducă trupul în România.

Lucian Burdujan a jucat la Rapid în perioada 2004-2008 şi a cucerit alături de giuleşteni două Cupe ale României, fiind un jucător important în echipa care a fost eliminată de FCSB în sferturl ”UEFAntastic” din 2006. A mai evoluat pentru Ceahlăul, Vaslui, FCSB, Chernomorets Odesa, Tavriya, Hoverla, Hatta, Europa FC, AEL Kalloni, Aiginiakos şi Karagiannia.

 

 

 
 

Afla mai multe despre: rapidsuperligăfcsb 

viewscnt
Articole similare