Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Realizezi că eşti la un club unde lucrurile nu se petrec normal?". Momentul de sinceritate al lui Mihai Pintilii: "Le-am zis şi lor, dar nu de asta s-a pierdut titlul" | EXCLUSIV

"Realizezi că eşti la un club unde lucrurile nu se petrec normal?". Momentul de sinceritate al lui Mihai Pintilii: "Le-am zis şi lor, dar nu de asta s-a pierdut titlul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Delegatul FCSB, Mihai Pintilii, a primit o întrebare delicată, la SportCast cu Sile, iar fostul căpitan al echipei a avut curajul să răspundă.

Mihai Pintilii, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Mihai Pintilii va putea fi antrenor principal cu acte în regulă abia în 2028, iar la FCSB a fost adus Elias Charalambous, cu care Gigi Becali atacă titlul în Superliga. 

Până în acest moment, FCSB este lider în Superliga, cu 34 de puncte după 16 etape, iar Mihai Pintilii a primit o întrebare delicată. 

"Realizezi că eşti la un club (n.r. - FCSB) unde lucrurile nu se petrec normal?", iar Mihai Pintilii n-a ocolit răspunsul şi a făcut referire şi la meciul pentru titlul în România, cu Farul Constanţa, din sezonul trecut. 

"Da, le-am zis şi lor (n.r. - fotbaliştilor). Sunt lucruri care nu sunt normale, dar dacă tot sunteţi aici şi aţi acceptat haideţi să jucăm şi fotbal. Atunci nu vii, nu? Spui <<nu vin, nu vreau să vin>>. Dar câţi nu vin când stai pe 3.000 şi îţi dă 20.000? Şi ca antrenor e greu.

(n.r. - dacă nu existau telefonul şi internetul, FCSB avea mai multe titluri?) Nu, nu o mai da pe asta, că nu are nicio legătură. Aşa cred, cred. Nu vreau să contrazic, poate fi şi ăsta, dar eu nu cred, ţine doar de momente. Tu crezi că la pauză la Ovidiu s-a pierdut campionatul? Aveai 2-1 până la urmă, nu erai condus. Atunci, de ce nu intri şi mai dai două? Două ai dat. 

Vorbim despre valoare individuală. Sunt jucători care se pot implica mai mult, sunt jucători care la pauză se pot impune şi pot spune că nu pierdem. Astea sunt momentele, sunt lucruri care pot face diferenţa", a declarat Mihai Pintilii, la SportCast cu Sile. 

Afla mai multe despre: mihai pintiliimihai pintilii fcsbmihai pintilii gigi becaligigi becali fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare