Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali caută atacant la FCSB, dar nici nu a vrut să audă de propunerea primită: ”Am închis telefonul imediat. Nu sunt prost, sunt deştept”

Gigi Becali caută atacant la FCSB, dar nici nu a vrut să audă de propunerea primită: ”Am închis telefonul imediat. Nu sunt prost, sunt deştept”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este în căutare de atacant, iar o variantă surpriză a venit chiar după ce o rivală din Superligă s-a despărţit de unul dintre vârfurile sale de atac.

Gigi Becali şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a mai aduce un atacant la FCSB, nefiind complet mulţumit de prestaţiile lui Andrea Compagno.

CFR Cluj a anunţat în cursul zilei de astăzi despărţirea de Jefte Betancor, iar atacantul spaniol a fost imediat asociat dorinţei de transfer a patronului bucureştenilor.

Dar Gigi Becali nici nu vrea să audă de varianta Jefte Betancor la FCSB. ”Nu sunt prost, sunt deştept”, a reacţionat nervos omul de afaceri.

Astfel că vicecampioana României ar trebui să recurgă la o altă variantă pentru ofensivă, iar, cel mai probabil, Gigi Becali se va ocupa de acest lucru în pauza din iarnă.

”M-a sunat cineva să mi-l propună pe Jefte. Am închis telefonul imediat. Păi, ce, eu sunt prost? Nu sunt prost, sunt deştept. 

Eu iau jucători daţi afară de CFR şi apoi vreau să mă bat cu CFR? Atâta minte credeţi voi că am? Nu mă interesează Jefte!”, a declarat Gigi Becali, conform Gsp.

Cotat la un milion de euro, Jefte Betancor a disputat 32 de meciuri pentru CFR Cluj, reuşind să marcheze cinci goluri şi să distribuie trei pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicfr clujjefte betancor 

viewscnt
Articole similare