Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este out". Mandorlini a anunţat despărţirea de atacantul care s-a revoltat la CFR Cluj: "Nu va mai face parte din proiect"

"Este out". Mandorlini a anunţat despărţirea de atacantul care s-a revoltat la CFR Cluj: "Nu va mai face parte din proiect"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a anunţat plecarea unui atacant, în plin sezon. Revoltat, fotbalistul a plecat acasă la pauza unui meci, iar despărţirea a venit câteva zile mai târziu.

Andrea Mandorlini i-a anunţat plecarea de la CFR Cluj: "Nu va mai face parte din proiect"

CFR Cluj a ratat şansa a deveni lider în Superliga, după ce s-a încurcat cu Hermannstadt, scor 0-1. Astfel, ardelenii au rămas la un punct în spatele FCSB, care are 31 de puncte. 

În plină luptă pentru titlul campionatului, Andrea Mandorlini a pierdut un atacant, astfel că se va baza, pentru o perioadă, pe: Luka Juricic, Daniel Bîrligea şi Gheorghe Gondiu. 

Jefte Betancor pleacă de la CFR Cluj, iar vestea a fost confirmată de Andrea Mandorlini. Italianul a susţinut că atacantul iberic a fost cel care a forţat despărţirea. 

„Jefte este out. Nu va mai face parte din proiect. El e un băiat bun şi îi doresc binele. El a jucat multe meciuri pentru noi, e un jucător care îşi dorea să joace mai mult. Uman, îmi pare rău pentru el, dar profesional el a decis asta.

A fost un jucător important, dar îşi dorea să joace mai mult şi eu nu pot promite asta nimănui, indiferent de numele pe care îl are”, a explicat Mandorlini.

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu", a declarat Andrea Mandorlini, în conferinţa de presă. 

Jefte ar fi plecat supărat la pauza meciului CFR Cluj - Farul Constanţa

Înlocuit la pauză cu Juricic, Jefte s-a îndreptat spre casă, în loc să rămână alături de echipă, iar reacţia sa a generat reacţii: 

”Cum să faci aşa ceva şi la noi în România, tu care practic nu trebui să munceşti, ci doar să dai cu piciorul în minge? Întrebarea e simplă, n-ai ce să cauţi într-un colectiv ca ăsta”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

  • 17 meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Jefte la CFR Cluj, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: andrea mandorlinijeftejefte cfr clujplecare cfr cluj 

viewscnt
Articole similare