Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrii VAR din Superligă încalcă regulile? MM Stoica: ”Am auzit că ar fi un cod” | EXCLUSIV

Arbitrii VAR din Superligă încalcă regulile? MM Stoica: ”Am auzit că ar fi un cod” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica susţine că arbitrii VAR au un ”truc” prin care ”driblează” regulamentul.

Conform surselor oficialului FCSB, arbitrii din camera VAR îi pot sugera ”centralului” când să acorde un cartonaş galben, deşi arbitrajul video, conform regulamentului, nu intervine atunci când nu este vorba despre o posibilă eliminare.

MM Stoica crede că arbitrii VAR din Superligă ”driblează” regulamentul. ”Vrem să auzim ce vorbesc”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a declarat că arbitrii din camera VAR ar spune: ”Nu e roşu”, atunci când doresc să-i transmisă ”centralului” impunerea unui cartonaş galben. Mai mult decât atât, Mihai Stoica a cerut ca discuţiile dintre arbitrii VAR şi ”central” să fie făcute publice, pe modelul campionatelor tari din străinătate.

”Vrem să auzim şi noi discuţiile de la fazele litigioase. Italia le publică, Anglia le publică. Noi nu vrem să retrogradăm arbitiri valoroşi. Am auzit că ar fi un cod când ar fi de galben, VAR-ul ar spune: Nu e roşu, nu e roşu. Şi atunci îi dă galben. Dar în mod normal nu ar trebui să intervină. Vrem să auzim ce vorbesc, să vedem dacă sunt poveşti”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Basarab Panduru îl propune pe Coman pentru postul de vârf

”Încearcă cu toată lumea (n.r. Gigi Becali), doar cu Compagno nu. Până la urmă, mă gândeam astăzi, dacă tot încerci să joci cu Băluţă sau cu Rotariu vârf, nu este mai normal să joci cu Florinel Coman vârf şi în stânga cu Tavi Popescu? Nu vine înapoi Florinel, stă acolo, joacă cum vrea şi îl câştigi şi pe Octavian Popescu pe stânga, unde a jucat cel mai bine”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

  • ”O să joace Djokovic. Miculescu în atac şi Djokovic la mijloc. Asta e echipa, ca să o ştie lumea. Ca să ştie şi antrenorii, că divulg secretele”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

FCSB va primi vizita lui FCU Craiova 1948 duminică, pe 12 noiembrie, de la 21:00. Meciul va fi transmis în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: mihai stoicasuperligăvararbitraj 

viewscnt
Articole similare